Mit tegyek a szomszédom meleg és mindig át hallatszik az akció és ez engem nagyon idegesít. Pedig már szóltam nekik többször is. Szerintetek?
na, mi lett a fejlemény? egyébként függetlenül attól, kivel csinálja, ez bunkóság.
viszont megkérdezném attól, aki a fajfenntartás dumával jött: mit akarsz fenntartani hamarosan lelökdössük egymást a bolygóról, annyian leszünk.
"viszont megkérdezném attól, aki a fajfenntartás dumával jött: mit akarsz fenntartani hamarosan lelökdössük egymást a bolygóról, annyian leszünk."
Csak akkor, ha beengedjük a területünkre az embereket tömegével olyan területekről, ahol annyian lesznek, hogy hamarosan lelökdösnek minket. A magyar fogyóban van. Igaz, hogy a cigányság szaporodik, de az ezt a problémát nem ellensúlyozza, még számértékileg sem egyelőre.
A magyar ember egyáltalán nem veszélyes a bolygóra túlszaporodási téren, hiszen évről évre kevesebben vagyunk.
Elég durva, mikor a fajfenntartás dumát hozzák fel a melegek ellen. A "heterók"-nak kéne másképp hozzáállniuk (tisztelet a kivételnek). Ismerek olyan párt is, akik most 27 évesek, de már 14 éves koruk óta járnak, de még se összeházasodva sincsenek, se gyerek. Szerintem 13 év kapcsolat után már több gyereknek kéne lenni, nem az hogy még esküvőt sem terveznek. Vagy hány "szingli" van, akik nem bírnak leállni a tanulással, eszük ágába sincs párt találni, csak a karrier foglalkoztatja őket. Vagy van egy másik ismerősöm, ők 32 évesek, házasok, de eszük ágába sincs, hogy legyen gyerek.
Szóval mikor a sok okos homofób szerint a melegek miatt fog kihalni a társadalom, akkor előbb a heteróknak kéne családcentrikusabbnak lenni. Ezen kéne elgondolkodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!