"Minket se hallani az asszonnyal a szomszéd szobában." ezt honnan tudod? valaki besegített?
2011. aug. 17. 10:53
12/25 anonim válasza:
Nem zavarnak, amíg csendben művelik a "játékukat", viszont a kérdező esetében már nem ez van. Beteges, aberrált emberek ezek, nem egészséges, ellentmond a természetességnek. Az emberi faj fennmaradása nem az ő érdemük, és a jövőben sem lesz az. A felvonulásaik is nyílt provokációk a normális (igen, így írom) többséggel szemben, addig örüljenek, amíg nem kézigránáttal dobálják őket paradicsom helyett.
2011. aug. 17. 11:41
13/25 conTroll válasza:
szerintem meg pár évtized és átállunk biszexre. :D
2011. aug. 17. 12:37
14/25 anonim válasza:
előző, valamelyik nap én is pont ezen gondolkoztam, hogy pár évtized múlva simán az lesz:) de attól még a kérdésben említett ember bunkó
2011. aug. 17. 12:59
15/25 anonim válasza:
Persze, még ő vegyen füldugót meg szigeteltessen, mert az a büdös bzi a szomszédban hangosan szopja a fszt. El kéne vele beszélgetni úgy, hogy utána pohárban áztathassa a fogsorát.
2011. aug. 19. 02:16
16/25 anonim válasza:
Áthallatszik az akciójuk, ez valóban idegesítő, én se nagyon bírnám. Csak azt nem értem, hogy a melegség hogy jön ide? Ha heterók lennének, az nem idegesítene? Én biztos nem hagynám, hogy olyan hangosan akciózzanak, mert valóban nagyon zavaró. Átszólnék nekik, és megkérném őket, hogy kicsit halkabban legyenek. De ehhez mi köze a melegségnek, ezt nem értem....
2011. aug. 19. 10:25
17/25 anonim válasza:
Ellent mond a természetességnek?! Mégis a természet alkotta meg ilyennek, az apja és az anyja génjei, hormonjai, minden biológiai vackai miatt ilyenek, nem egy orvos csapat hozta létre a melegeket mesterségesen, szóval természetesek eléggé.
Kicsit nem ártana gondolkozni: ők nem akartak melegek lenni, így lettek "összerakva", megérdemelnének egy normális életet.
Azt, hogy nem tudnak halkan szexelni, nem csak a melegek szokása!
2011. aug. 22. 20:05
18/25 anonim válasza:
"Beteges, aberrált emberek ezek, nem egészséges, ellentmond a természetességnek. Az emberi faj fennmaradása nem az ő érdemük, és a jövőben sem lesz az."
Aki ezt írta, megkérdezném tőle, hogy hány kölyköd van? Mert ha az emberi faj fennmaradásáról papolsz, akkor neked ezt az életpéldáddal is igazolnod kellene, és minimum 5 gyerekednek kéne hogy legyen. Nos mennyi van?
2011. aug. 22. 20:17
19/25 A kérdező kommentje:
nem az a lényeg hogy melegek de ne haragudjatok nem vagyok kíváncsi 2 férfi nyögdécseléseire talán ez a legfinomabb szó inkább és igen idegesítene ha heterok is lennének de az is túlzás hogy az erkélyen is csinálják fényes nappal kész meg untam feljelentem őket. 20 milliószor szóltam nekik meguntam.
2011. aug. 24. 19:20
20/25 anonim válasza:
Ha már az erkélyen is csinálják fényes nappal az tényleg nagyon idegesítő. Én se hagynám a helyedben, hiába én magam is meleg vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!