Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Albán vagyok, van hozzáfűzniva...

Albán vagyok, van hozzáfűznivalód?

Figyelt kérdés
2011. aug. 16. 02:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

A szerbeket azert ne szidjatok ennyire, mind a boszniai, mind a koszovoi konfliktus eseten elhallgatott a media egy rakat dolgot, amit ellenuk kovettek el, mikozben az o haborus buneiket felfujta. Raadasul a szerbek tobbsege kicsit sem haboru parti, szelsoseges, a politika rangatta be oket ebbe a helyzetbe.

Jatszatok Erepublikot, ott a szerbek a barataink, a horvatok az elensegeink :-)

2011. aug. 16. 10:16
 12/18 anonim ***** válasza:
Ez de durva! Én is ismerek albánokat, és egy az egyben ugyanazokat tudom leírni róluk mint az előttem szóló.
2011. aug. 16. 10:21
 13/18 A kérdező kommentje:
tudok magyarul irni,mert anyukám félig magyar. és itt élünk. és nekünk is pékségeink vannak. sok! arrol hogy hogyan működik a pékség nemtudok sokat mondani,mert nemnagyon foglalkozom ezzel a dologgal. de jól megy azt tudom.
2011. aug. 16. 12:19
 14/18 anonim ***** válasza:

Az, hogy idegesitőek, az albán dolgokkal kapcsolatos kérdéseid.

Lsd.: http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__nepszokas..

De linkelhetnék még sok már hasonló kérdést.

Az egy dolog, hogy büszke vagy a származásodra, de a mai világban már sz*rt se érdekel, hogy honnan jöttél...

Albánia meg nem egy hú de egzotikus ország, (legalábbis magyar szemmel nem az,hiszen Albánia itt van a közelben), hogy mindenki azzal foglalkozzon, hogy te honnan származol.

2011. aug. 16. 12:39
 15/18 A kérdező kommentje:

akinek nem kelti fel az érdeklődését a kérdés címe,nem köteles rákattintani. és ha téged anyira nem izgat ez a "nem egzotikus" ország ami ittvan a közelbe,akkor nem kell rákattintani,kattints olyan kérdésekre,amik érdekelnek. én is csak azokra kattintok.

egyébként épp ez a gyönyörű kosovo-ban,hogy itt van a közelbe,mégis teljesen más szokások,szabáyok és más életvitel van. ég és föld!

2011. aug. 16. 12:42
 16/18 anonim válasza:

Én is ismerek albánokat.Pékségben dolgoztam.Ők mindent fizettek,rendes körülmények voltak,sőt még kedvesek is.Már nem dolgozom ott,nem is egy városban lakunk,de azóta is beszélünk.

Szerintem minden nemzetnek vannak jó és rossz tagjai.Magyaroknál is van köcsög.Pl.:a magyar főnököm nem fizetett ki.Az albán igen.

2011. nov. 16. 20:15
 17/18 anonim válasza:
VAN :D:D:D HÁHÁHÁHÁ 666 el vagy átkozva
2012. márc. 22. 23:40
 18/18 Kini :)) ***** válasza:
Annyira utálom ezeket az idióta előítéleteket. A cigányok lopnak, a franciák beképzeltek, az amerikaiak dagadtak, a Balkánon mindenki sötét, az oroszok alkoholisták..és még lehetne sorolni, hogy néhány értelmes ember miket ki nem talál...Könyörgöm, hagyjuk ezeket a baromságokat, és az előítéleteket! Minden országban vannak becsületes emberek, és semmirevalók, akármilyen nemzetiségű is az illető. Konkrétan nekem egy létező nemzetiséggel sincs semmi bajom, többek között az albánokkal sem. 14\L
2013. dec. 8. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!