Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csinálják a könyvekkel...

Mit csinálják a könyvekkel amit nem kell már?

Figyelt kérdés
Utolsó évzáron osztályfőnököm hozott könyveket és mondta, hogy a könyvtáros adta neki, mert a könyvtárba nem kell. 2 könyvem van. Bele olvas tam az egyikbe és beis fejeztem mert egyrészt értelmetlen, más rész, meg nem kell. Nem tudom mit csináljak vele, nagyon megszabadulnék már tőle.
2011. aug. 15. 11:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Ajándékozd el, vagy egyszerűen csak tedd le egy padra az utcán. Akinek kell majd elviszi.
2011. aug. 15. 11:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Mi a címük a könyveknek?
2011. aug. 15. 13:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én bevittem őket egy közeli könyvtárba.

Attól hogy az iskolai könyvtárba nem kell, lehet hogy a kerületiben igen.

2011. aug. 15. 13:46
 4/7 A kérdező kommentje:

Könyvek címe:

1.)Luis Sepúlveda. Az öreg aki szerelmes regényeket olvasott(ez a több szálon futó könyv)

2.Dr Gábor Aurél. Korszerű elsősegélynyújtás

2011. aug. 15. 19:35
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Másold le mind a kettőt, talán utána feltudsz majd tenni egy kérdést értelmesen/helyesen is a gyakorikerdesek.hu-ra.
2011. aug. 22. 18:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Ne is törődj az utolsóval, nem normális, de nem tehet róla!

(De abban igaza van, hogy vesszőt használni nem bűn.)

Szerintem bepróbálkozhatsz a városi könyvtárnál, ha nekik nem kell, akkor antikvárium.

2011. aug. 22. 19:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Köszönöm a minősítést, de ha ez a normalitás, tényleg nem én vagyok az.
2011. aug. 22. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!