Mit csinálják a könyvekkel amit nem kell már?
Figyelt kérdés
Utolsó évzáron osztályfőnököm hozott könyveket és mondta, hogy a könyvtáros adta neki, mert a könyvtárba nem kell. 2 könyvem van. Bele olvas tam az egyikbe és beis fejeztem mert egyrészt értelmetlen, más rész, meg nem kell. Nem tudom mit csináljak vele, nagyon megszabadulnék már tőle.2011. aug. 15. 11:47
1/7 anonim válasza:
Ajándékozd el, vagy egyszerűen csak tedd le egy padra az utcán. Akinek kell majd elviszi.
3/7 anonim válasza:
Én bevittem őket egy közeli könyvtárba.
Attól hogy az iskolai könyvtárba nem kell, lehet hogy a kerületiben igen.
4/7 A kérdező kommentje:
Könyvek címe:
1.)Luis Sepúlveda. Az öreg aki szerelmes regényeket olvasott(ez a több szálon futó könyv)
2.Dr Gábor Aurél. Korszerű elsősegélynyújtás
2011. aug. 15. 19:35
5/7 anonim válasza:
Másold le mind a kettőt, talán utána feltudsz majd tenni egy kérdést értelmesen/helyesen is a gyakorikerdesek.hu-ra.
6/7 anonim válasza:
Ne is törődj az utolsóval, nem normális, de nem tehet róla!
(De abban igaza van, hogy vesszőt használni nem bűn.)
Szerintem bepróbálkozhatsz a városi könyvtárnál, ha nekik nem kell, akkor antikvárium.
7/7 anonim válasza:
Köszönöm a minősítést, de ha ez a normalitás, tényleg nem én vagyok az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!