Mit csináljak a könyvekkel és a füzetekkel?
Figyelt kérdés
Már egy ideje ott porosodnak a szekrényben a középiskolás könyvek és füzetek. Dobjam ki őket vagy még jók lesznek valamire? Meg van még olyan újságom ami már nem kell, de azt is vagy kidobom vagy felteszem vaterára hátha kell valakinek. Ti mit csináltatok a könyveitekkel?2011. jún. 23. 10:15
1/6 anonim válasza:
Tároltam 15 évig, aztán kidobtam. :)
2/6 anonim válasza:
Vatera nagyon jó 5let! Nagyon sokan lehetnek akik újonnan nem tudnák kifizetni/megvenni őket, így a Te "lomjaid" aranyat is érhetnek.
3/6 anonim válasza:
Bevinni a középsuli könyvtárába, hogy kiosszák azok közt, akik nem tudják megvenni.
4/6 anonim válasza:
Én önző voltam ahhoz, hogy bevigyem a könyvtárba. Oldja meg a suli, vegye meg ő valahogy.
Én párat odaadtam a fiatalabb ismerőseimnek, amik pedig nem kellettek nekik azokat eladtam vaterán.
5/6 anonim válasza:
Egy biztos, hogy a töri könyveimet az életben nem fogom magam mellől elszakítani(talán még a földrajzot sem). A többinek majd eldől a sorsa...:D
6/6 anonim válasza:
rokonoknál/barátoknál/munkahelyen is körbe lehet kérdezni, hogy kell-e valakinek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!