Miért ilyen barátnőm? Mire fel?
Sziasztok. Az a helyzet, hogy barátnőmnek kb 2 hónapja van barátja, akivel én nagyon jóban vagyok :D Hülyülünk állandóan, fb-on beszélünk.. Barátnőm meg állandóan féltékeny.. a semmire. Valamelyik nap átmentem barátnőmhöz, és felmentünk fb-ra, beszélgettek a barátjával, meg ilyenek. Már éppen menni akartunk, amikor mondom barátnőmnek, hogy had beszéljek már 2 szót a barátjával.. Ő meg azonnal, rávágta, hogy NEM.. meg, hogy minek?! Köpni nyelni nem tudtam, hogy most mi a baja van. Ma is meg volt beszélve, hogy megyünk ki a rétre, csillagokat nézni,(mert nincs semmilyen utcai világítás) meg közben esti piknik a barátokkal, és ő most kitalálta, hogy legyünk náluk, mert ő nem akar kijönni oda... nagyon jól ismer tudja, hogy én nagyon szeretem a csillagokat.. és most így a barátja megy hozzá.. mi többiek meg le vagyunk sz_rva .. Nagyon megváltozott, bunkó lett, meg állandóan mindenért könyörögni kell neki.... Elegem van. Mit tegyek? Miért féltékeny pont ÉN rám? Hiszen nem vagyok olyan, és nekem is alakulgat valami egy sráccal.... egyszerűen nem értem... Szerintetek?
16/L
hát bocsi
de nekem eddig egyik barátommal sem bazsajgott egy barátnőm se :/:/ minek?
a másik, hogy ő szerelmes
ilyenkor ilyen az ember
el kell fogadnod
barátnőimen is sokszor észreveszem és én is pont ilyen voltam
20L
Jogosan féltékeny. Hogy miért?
Mert mindig a 'legjobb' barátnő az, aki elszedi az ember pasiját.
És élvezed a helyzetet, hogy foglalkozik veled az Ő pasija!
Összefoglalva: egy kis ribi vagy :D
ciao
A srácot kb 6 éve ismerem, és azóta is nagyon jó barátok vagyunk :)
Szerintem nincs oka a féltékenységre, a srác megbízik bennem, és elmond majdnem minden, és tanácsot kér, és természetesen adok is. Barátnőmnek is rengeteg tanácsot adtam, és már volt egy nehéz időszakuk... tudtam segíteni .. Nem áll szándékomban "ellopni" tőle, mert 1. nem vagyok olyan, 2. tiszteletben tartom, és nagyon örülök neki, hogy együtt vannak, 3. ha már itt tartunk a srác nem az esetem, és nem is tudnék rá úgy felnézni... és ezeket tudja barátnőm is. :)
Szia!
Én értem, hogy régebb óta ismered, meg nem akarsz tőle semmit, de most vissza kell húzódnod, mert már nem a te legjobb haverod a srác, hanem a barátnőd pasija. Próbáld így kezelni a dolgokat. Én is féltékeny lennék. Sajnos most ez a szereped.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!