Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyen barátnőm? Mire fel?

Miért ilyen barátnőm? Mire fel?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Az a helyzet, hogy barátnőmnek kb 2 hónapja van barátja, akivel én nagyon jóban vagyok :D Hülyülünk állandóan, fb-on beszélünk.. Barátnőm meg állandóan féltékeny.. a semmire. Valamelyik nap átmentem barátnőmhöz, és felmentünk fb-ra, beszélgettek a barátjával, meg ilyenek. Már éppen menni akartunk, amikor mondom barátnőmnek, hogy had beszéljek már 2 szót a barátjával.. Ő meg azonnal, rávágta, hogy NEM.. meg, hogy minek?! Köpni nyelni nem tudtam, hogy most mi a baja van. Ma is meg volt beszélve, hogy megyünk ki a rétre, csillagokat nézni,(mert nincs semmilyen utcai világítás) meg közben esti piknik a barátokkal, és ő most kitalálta, hogy legyünk náluk, mert ő nem akar kijönni oda... nagyon jól ismer tudja, hogy én nagyon szeretem a csillagokat.. és most így a barátja megy hozzá.. mi többiek meg le vagyunk sz_rva .. Nagyon megváltozott, bunkó lett, meg állandóan mindenért könyörögni kell neki.... Elegem van. Mit tegyek? Miért féltékeny pont ÉN rám? Hiszen nem vagyok olyan, és nekem is alakulgat valami egy sráccal.... egyszerűen nem értem... Szerintetek?

16/L

2011. aug. 12. 18:07
 1/9 anonim válasza:
Hogy miért féltékeny pont rád?Arról őt kérdezd 4 szemközt.Lehet most egy picit kisajátítaná a barátját és szeretné érezni csak az övé.Türelem hamarosan hiányozni fognak a barátok is ha betelt a szerelemmel.:)))
2011. aug. 12. 18:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Mert én is idegbajos lennék, ha a barátnőm egyfolytában a pasimmal dumálna és bájologna, főleg ha még friss a kapcsolat. ez kissé élősködés már bocs. Lehet jóba lenni a barátnőd pasijával, de nem ilyen korai kapcsolatban és nem ennyire.
2011. aug. 12. 18:23
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

hát bocsi

de nekem eddig egyik barátommal sem bazsajgott egy barátnőm se :/:/ minek?

a másik, hogy ő szerelmes

ilyenkor ilyen az ember

el kell fogadnod

barátnőimen is sokszor észreveszem és én is pont ilyen voltam

20L

2011. aug. 12. 18:25
 4/9 anonim ***** válasza:
A kérdés az hogy mióta ismered a csávót? mert ha teis most ismerted meg nemrég, bnőd által, akkor rohadtul megértem, mert úgy tűnhet hogy leakarod nyúlni a paliját, még ha nincs is így. Énis ideges lennék ettől, ha összejönnék egy pasival és a bnőm minden nap dumálgatna vele fészbukon meg hasonlók. Ha régóta ismered, és haverok vagytok, akkor viszont nem értem a féltékenységét, hisz tudhatná hogy haverok vagytok. de nem írtad le mióta ismered, ezért írtam le mindkét dolgot.
2011. aug. 12. 18:28
 5/9 anonim ***** válasza:
46%

Jogosan féltékeny. Hogy miért?

Mert mindig a 'legjobb' barátnő az, aki elszedi az ember pasiját.

És élvezed a helyzetet, hogy foglalkozik veled az Ő pasija!

Összefoglalva: egy kis ribi vagy :D

ciao

2011. aug. 12. 18:32
 6/9 anonim válasza:
Lehet hogy te nem akarsz attól a sráctól semmit, de én is felkúrnám az agyam, hogyha a barátom a barátnőmmel folyton röhögcsélne meg bájologna. Miért akarsz vele ANNYIRA jóban lenni? Jól esik mi? Hát gondold bele magad a fordított helyzetbe, hogy neked milyen érzés lenne.......
2011. aug. 12. 18:36
 7/9 A kérdező kommentje:

A srácot kb 6 éve ismerem, és azóta is nagyon jó barátok vagyunk :)

Szerintem nincs oka a féltékenységre, a srác megbízik bennem, és elmond majdnem minden, és tanácsot kér, és természetesen adok is. Barátnőmnek is rengeteg tanácsot adtam, és már volt egy nehéz időszakuk... tudtam segíteni .. Nem áll szándékomban "ellopni" tőle, mert 1. nem vagyok olyan, 2. tiszteletben tartom, és nagyon örülök neki, hogy együtt vannak, 3. ha már itt tartunk a srác nem az esetem, és nem is tudnék rá úgy felnézni... és ezeket tudja barátnőm is. :)

2011. aug. 12. 19:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Végre van pasija! Senkivel nem akar osztozni rajta! Idővel ez változni fog.
2011. aug. 12. 19:40
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én értem, hogy régebb óta ismered, meg nem akarsz tőle semmit, de most vissza kell húzódnod, mert már nem a te legjobb haverod a srác, hanem a barátnőd pasija. Próbáld így kezelni a dolgokat. Én is féltékeny lennék. Sajnos most ez a szereped.

2011. aug. 13. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!