Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mire véljem barátnőm viselkedé...

Mire véljem barátnőm viselkedését?

Figyelt kérdés
Egy volt kolleganőmmel az év vége felé nagyon jó barátságba kerültem. Napi kontaktus volt köztünk, nagyon jókat beszélgettünk és őszintén szóba kerültek a legkényesebb kérdések is. Decemberben meg is látogattam. Ő erről akkoriban azt mondta a barátainak, hogy nehéz élethelyzetben volt, amin akkor sokat segítettem. Ő három éve özvegy, én házasságban élek. Nem tudja feldolgozni férje halálát sőt: úgy érzem ebből az állapotból nem is akar kijönni. Rák jegyű, érzékeny és sértődékeny, odamondogatós, erős igazság érzettel. Minden döntést úgy tálal, mintha tévedhetetlenül oldotta volna meg, nem tűr beleszólást. Ugyanakkor panaszkodik, hogy minden döntéshozatal rá hárul és ezt óriási teherként éli meg. Meg mertem kockáztatni, hogy féltem attól az embertől, aki már többször megverte. Erre az volt a reakciója, hogy ő ebből az emberből csak annyit vesz ki, amennyire szüksége van. És valahol ezen a ponton szakadt el a cérna. Annyit írt, hogy mostanában nemigen lesz a gép mellett. És tényleg nem jelentkezik, éppen egy hete.
2010. márc. 18. 18:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ne törődj vele. Attól tartok, Belőled is csak annyit vesz ki, amire szüksége van. A másik pedig, h lehet h igaz, és tényleg nincs számítógép közelében. Ez majd kiderül, hogy a jövőben ír e, avagy sem... De mégegyszer mondom, szerintem ne rágd Magad miatta.
2010. márc. 18. 19:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Érdekes meglátásod van. Erre én is gondoltam. Mármint azt, hogy lelkileg most éppen nincs rám szüksége.
2010. márc. 18. 19:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Talán számodra fontosabb ez a kapcsolat mint neki. Ő nem kér a segítségedből, és a jelek szerint jól érzi magát ebben a mártír szerepben. Szerintem csak magadnak ártasz ha mindenképpen erőlteted vele a kapcsolatot. Hagyd békén, ha majd szüksége lesz rád, jelentkezik, de ne erőltesd a dolgot! Ami nem megy, nem kell erőltetni!
2010. márc. 19. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!