Sok cigány él Kispesten?
Nem azért a Rózsadombon és a Svábhegyen azért nem sok. Amin meg is szoktam lepődni.
De itt Zuglóban is a környékünkön 5 db házban. Sajnos az egyik egy (anti)szociális társasház. Kb 80-100 laksással és kb. fél ezer romával. Nem is fogtok meglepődni ha azt mondom, eddig szerencsémre megfogtam az összes betörőt, de valahogy nem mind ott lakik/lakot akkor.
A 18. ker.-nél szinte minden jobb.
Az volt az igazi nyomortelep elővárosa Pestnek. És ez mind a mai napig jól látszik. Ami ott azóta épült is ezt tükrözi.
Nem véletlen vált le a sváb Soroksár.
én a 18ban élek, a havannán,aki azt írta nyomortanya,az biztos nem járt erre az elmult 10 évben. mi kispest helyett jöttünk ide mert az tényleg gáz. itt mindent felújítanak folyamatosan,be van minden kamerázva,zárt játszóterek,kutyafuttató. van művelődési ház,és gyermekjóléti központ,itt elenyésző h a gyerekek az utcán csövezzenek. van 2 templom is.
hülye mindenhol van. én 5 éve lakom itt 2 gyerekem van.és sose volt semmi problémám.
felmegy az agyvizem h attól h valaki meghallja h havanna,csak az jut az eszébe h bűnőző cigányok tömkelege lakik itt. mert én naponta járok játszótérre,mindenfelé,soha nem volt atrocitás. az ovik iskolák is nagyon jók
szóval ha panel,inkább a 18. 19-ben elképesztő miket láttam,nem vagyok rasszista,de fehér emberrel nem igazán találkoztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!