Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Sok cigány él Kispesten?

Sok cigány él Kispesten?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kispesten készülünk panellakást venni. Mik a tapasztalataitok? Sok cigány él a környéken? Mennyire biztonságos?
2011. aug. 11. 20:55
 1/10 anonim ***** válasza:
34%
már mindenhol :(
2011. aug. 11. 21:03
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem azért a Rózsadombon és a Svábhegyen azért nem sok. Amin meg is szoktam lepődni.

De itt Zuglóban is a környékünkön 5 db házban. Sajnos az egyik egy (anti)szociális társasház. Kb 80-100 laksással és kb. fél ezer romával. Nem is fogtok meglepődni ha azt mondom, eddig szerencsémre megfogtam az összes betörőt, de valahogy nem mind ott lakik/lakot akkor.

2011. aug. 12. 01:30
 3/10 anonim ***** válasza:
42%
Jobb mint a havanna ltp.18ker
2011. aug. 14. 19:55
 4/10 anonim ***** válasza:
26%

A 18. ker.-nél szinte minden jobb.

Az volt az igazi nyomortelep elővárosa Pestnek. És ez mind a mai napig jól látszik. Ami ott azóta épült is ezt tükrözi.

Nem véletlen vált le a sváb Soroksár.

2011. aug. 15. 03:00
 5/10 anonim ***** válasza:

én a 18ban élek, a havannán,aki azt írta nyomortanya,az biztos nem járt erre az elmult 10 évben. mi kispest helyett jöttünk ide mert az tényleg gáz. itt mindent felújítanak folyamatosan,be van minden kamerázva,zárt játszóterek,kutyafuttató. van művelődési ház,és gyermekjóléti központ,itt elenyésző h a gyerekek az utcán csövezzenek. van 2 templom is.

hülye mindenhol van. én 5 éve lakom itt 2 gyerekem van.és sose volt semmi problémám.

felmegy az agyvizem h attól h valaki meghallja h havanna,csak az jut az eszébe h bűnőző cigányok tömkelege lakik itt. mert én naponta járok játszótérre,mindenfelé,soha nem volt atrocitás. az ovik iskolák is nagyon jók

szóval ha panel,inkább a 18. 19-ben elképesztő miket láttam,nem vagyok rasszista,de fehér emberrel nem igazán találkoztam

2011. aug. 15. 10:43
 6/10 anonim ***** válasza:
52%
Ne sztárold már azt a retektanyát!
2011. aug. 15. 19:53
 7/10 anonim ***** válasza:
nem retektanya! ha olvasottabb lennél,akkor ismernéd a sorrendet: 8,9,21,20,23,19,4,18.. már rég nem úgy van ahogy gondolod,menj és sétálj végig a lakótelepen
2011. aug. 15. 19:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Megtettem nem egyszer!No comment!Hiába szépítik a retkek null időn belül tönkre tesznek mindent mert csak ehhez értenek!Akinek nem inge....
2011. aug. 15. 20:09
 9/10 anonim ***** válasza:
4. válaszoló: te még tényleg nem jártál a 18. ker-ben!!! Itt élek Pestszentimrén, ez Bp. legrendesebb része! Nincs cigány egyáltalán.
2012. máj. 24. 17:15
 10/10 anonim ***** válasza:
A 9-es válaszolót csak megerősíteni tudom. Sokan még azt se tudják hogy Pestszentimre is a XVIII. kerület része, az egészet csak Lőrincként emlegetik. Szerintem az összes lőrinci megirigyelhetné ezt a kellemes környéket lakóinak példásnak mondható magatartásával és kizárólag kertvárosi arculatával. Aki ide költözik, az szerintem nem szívesen költözne el.
2012. dec. 23. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!