Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A szemetekben van tekintélye...

A szemetekben van tekintélye egy polgárőrnek?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 12. 11:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
Pont ugyanannyi, mint az "átlagembernek".
2009. ápr. 12. 11:41
 2/11 anonim ***** válasza:
64%
Nem különösebben.
2009. ápr. 12. 12:08
 3/11 anonim ***** válasza:
64%
abszolut semmi.
2009. ápr. 12. 12:09
 4/11 anonim ***** válasza:
70%
Az én szememben nincs. Nálunk 16 éves suhancok adják a polgárőrség felét. Nekem olyan ember ne magyarázzon, aki többet részeg, mint józan. Már pedig a másik fele meg ez a kategória. De lehet, hogy csak az én falumban válogatták össze ennyire jól a polgárőrség tagjait, és máshol normálisabb emberek alkotják ezt a testületet?
2009. ápr. 12. 12:09
 5/11 anonim ***** válasza:
63%

A mi településünkön a polgárőrök fele azért lépett be, hogy ne csesztessék a rendőrök, ha mattrészegen vezet. Ezeknek hogy lenne tekintélye a szememben?

A másik: némelyik 50 kiló vizes télikabátban, én most vagyok 110. :)

2009. ápr. 12. 12:40
 6/11 anonim ***** válasza:
70%
Számomra olyanok, mint mások. Mint a többi átlagember.
2009. ápr. 12. 12:49
 7/11 anonim ***** válasza:
56%
A rendőrnek sincs tekintélye, nehogy egy "mezei" polgárőrnek!!!
2009. ápr. 12. 13:17
 8/11 anonim ***** válasza:
87%
mi a párommal polgárőrök vagyunk mindketten, azért léptünk be, mert nagyon sok a lopás,betörés a városunkban, így minden éjjel kimegyünk 1-2 óra hosszát mászkálni, hátha látunk valami gyanúsat...úgy gondoltuk, ha már így is,úgy is "járőrözünk", akkor csináljuk hivatalosan, így a rendőr kicsit többe néz minket, mint egy átlag bejelentőt,esetleg segítséget is kér ha történik valami (útlezárás,helyszínbiztosítás,ilyesmi)...sajnos maga a polgárőrség nálunk is egy kalap sz.r...csak egy pár velünk egykorú fiatal veszi komolyan, pedig vagyunk 40-en. De az öregek vagy ki sem mennek vagy ha ki is mennek, nem csinálnak semmit. Mindig mindenhová minket hívnak (a párom,engem,meg még vagy 2 embert), a többiek meg ülnek a fenekükön és csak akkor veszik elő a polgárőr igazolványt, ha valamit meg akarnak úszni a rendőrségen... nekünk még jogosítványunk sincsen(pedig jól jönne, csak nincs rá pénz), így gyalog járunk szolgálatba, pedig van szolgálati autó csak nincs aki vezesse, mert mindt mondtam, mindenki otthon ücsörög még akkor is ha hivatalosan szolgálatban van :( szóval erősen gondolkodom rajta, hogyha még egyszer minket a fognak csicskáztatni,a többi 35 ember meg tojik az egészre, kilépünk...és majd folytatjuk úgy, ahogy elkezdtük, civilben nézelődünk...
2009. ápr. 12. 14:38
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
ja, és mielőtt valaki besorol minket a suhancok közé, 20 évesek vagyunk mindketten, én voltam a lány fele a párnak :) további kellemest!
2009. ápr. 12. 14:40
 10/11 anonim válasza:
100%

Csak úgy, mint minden más ember esetében, akkor van tekintélye, ha kiérdemli. Sajnos vannak a polgárőrök közt is nem odavalók.

Egy polgárőr

2009. máj. 22. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!