A két pasi közül melyiket választanád?
Fogadást kötöttünk, most várjuk az eredményeket. :D Igyekeztünk úgy választani, hogy egyértelmű legyen a különbség... :D
1. [link]
2. [link]
Na, itt is vagyok megint! :)
A Wikipediával kezdtem. Egy mondatot idézek az életrajzából: "Érzékeny, depresszióra hajló természete miatt, élete során néhányszor válságba került."
IGEN!! IGEN!! Ez az, ami látszik rajta!! Le sem tudná tagadni! Zárkózott típus, nem egy magamutogató természeténél fogva. Más, hogy a színpadon szerepet játszik, de befelé forduló típus, azonnal megállapítható róla, az egész arckifejezése ezt mutatja!
És akárhogy is van, aki férfiként nem tud túllépni a gondjain, nem tudja kezelni az érzelmi problémáit, az egy lúzer típus. Mint ember.
Sztárként ettől még lehet nagy!
Épp, mint Amy Winehouse. Nem tudom Kiss Tibinél miben nyilvánult meg a válság, lehet, hogy nem pont úgy, mint A. W.-nál, de a lényeg ugyanaz. Élhetetlen típus.
úgy értem, hogy élhetetlen, hogy belül gyenge, nincs tartása, az ilyen számomra nem férfi.
átfutottam pár riportot, ami vele készült, butának tűnik.
és amit írtam korábban, hogy erőszakosságot is látok rajta, bár egy fotó tényleg nem minden, de végül kiderült, hogy igaz. mert öngyilkossági kísérlete is volt, az pedig önmagunk ellen fordított agresszió.
sokszor csak a szerencsén múlik, hogy más ellen fordítja-e egy ilyen ember, vagy önmaga ellen.
na, most meghallgatok tőle pár zenét.
röviden és tömören: szörnyű! :/
én nem is tudom, ki az, aki szívesen hallgat ilyen zenét.
bár mindenkinek más az ízlése, dehát ez a fickó artikulálni sem tud, úgy adja elő a dalait, mintha be lenne rúgva, kb. mint ha egy falusi kocsmában énekelne valaki egy kesergőt, egy "népdalt".
ha fizetnének, sem lennék képes hallgatni ezt a zenét, lassú, bánatos, vontatott, mint aki nem találja a helyét, sikertelenség, erről szólnak a dalai.
sajnálom.
nem szívesen barátkoznék egy ilyen emberrel, pláne férfiként nem kéne, egy riportot is megnéztem, idegesség, nyugtalanság van ebben az emberben, feszültséget áraszt.
végtelenül unalmasak a dalai számomra, ettől még a mulatós zenét is jobbnak tartom.
sőt, sokkal jobbnak! abból legalább vidámság, életöröm árad, akármilyen gagyi is a szövegük.
a gagyi jelzőt a mulatós zenék szövegére írtam.
most nem rólam van szó, nem írom le, hogy én milyen zenét hallgatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!