Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A két pasi közül melyiket...

A két pasi közül melyiket választanád?

Figyelt kérdés

Fogadást kötöttünk, most várjuk az eredményeket. :D Igyekeztünk úgy választani, hogy egyértelmű legyen a különbség... :D

1. [link]

2. [link]

2011. aug. 10. 18:03
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

Másodikat, egyértelműen!

21/L

2011. aug. 10. 20:47
 22/44 A kérdező kommentje:
közkívánatra akkor Kiss Tiborról közöljünk egy mosolygós fotót. :) [link] remélem mostmár senki nem fél tőle. :D
2011. aug. 10. 21:47
 23/44 anonim ***** válasza:
0%

Már nem akarok kekeckedni Kiss Tibivel, aki ezek szerint Quimbytag, és aki biztos szelíd, okos, értelmes, nők bálványa pasi, de ezen a fotón egyre ellenszenvesebb.

Igazi vesztes kinézete van, mint akinek semmi sem sikerül, ez sugárzik róla, és az alacsony homloka ősember jelleget kölcsönöz neki.

Bocsi a Kiss Tibi-rajongóktól.

2011. aug. 10. 22:14
 24/44 anonim ***** válasza:

Na, most hogy megnéztem a 2. fotót, itt már jobb!

De nem változtat a szomorúságon, ami róla árad a mosoly ellenére. Nem úgy tűnik, mint akinek sok önbizalma van.

És ez a vékony arcforma sokat ront rajta, nem jön be.

2011. aug. 10. 22:16
 25/44 A kérdező kommentje:
szeretnék én egy ilyen "vesztest", mint ez a Tibi... :) mindenesetre érdekes olyan ember véleményét hallgatni aki tényleg teljesen "quimbyszűz" :D egészen más jut róla eszünkbe.
2011. aug. 10. 22:17
 26/44 anonim ***** válasza:

Tényleg Quimbyszűz vagyok! :D

Be kell valljam, soha nem hallottam erről az együttesről.

Biztos hozzájárul a tájékozatlanságomhoz, hogy külföldön élek már egy jó ideje, és a 30-hoz közelítek, tehát nem is annyira érdekel már a mai fiatalság zenéje.

Mielőtt bárki rosszra gondolna, az 1. fiúka is csak akkor kellene, ha fiatalabb lennék. Beleképzeltem magam egy 20 körüli nő bőrébe, mikor a kérdésre válaszoltam. :)

De most esküszöm, utánanézek a gugliban, ki ez a Kiss Tibi, meg a Quimby, hátha megváltozik a véleményem. :D

2011. aug. 10. 22:37
 27/44 anonim ***** válasza:

Amúgy már nem azért, de biztosabb egy olyan ember véleménye, aki kívülállóként tekint valakire, aki nem is tudja, hogy adott esetben xy milyen híres, stb.

Mert óhatatlanul is befolyásoló tényező, ha tudjuk valakiről, hogy sztár, és amit olvasunk róla a magazinokban.

2011. aug. 10. 22:39
 28/44 anonim ***** válasza:

Ne erőltesd, ezt a csatát már buktad:). Nem hiába írtam, hogy nem jó az emberismereted:) Nem egyszer találkoztam már Tibivel, közvetlen volt, pár szót váltottam vele, és nagyon jófej, kedves pasi. Egyáltalán nem olyan, mint amilyennek te beállítod:) És ő nem az a tipikus felszínes pasi, ezt a dalszövegei is megmutatják, plusz sok dolgon átment, de egyáltalán nem depressziós. Általában én sem vágok a képeimen ilyen telivigyoros, "mindenhűdejó" fejet, és mégsem vagyok sem depressziós, sem agresszív:)

(szerintem jbb képek:

[link]

kedvenc: [link]

de kíváncsivá tettél:) elárulnád, neked mi jön le Al Pacinóról kép alapján?

[link]

[link]

2011. aug. 10. 22:46
 29/44 A kérdező kommentje:

utolsó leány elvetemült Quimby fan, érzem! :D (akárcsak én, szóval ez egyáltalán nem rosszpont) a linkelt képek közül az első csak azért nem tetszik, mert majd' minden beállított képen csücsörít, ezen is. :D a másodikat énis szeretem, de nem akartam az orvul kamerábalövöldöző kólaivó "kovboj"-t belinkelni. :D amúgy tényleg kedves, jópofa pasi, már amennyit beszélgettem vele :)

22:37-es véleményét várjuk a bandáról/Tiborunkról :)

2011. aug. 10. 22:56
 30/44 anonim ***** válasza:

Még nem néztem meg a bandát a google-ban. :)

Mással foglalkoztam.

Azért itt szó sincs jó vagy rossz emberismeretről. Csak ami lejön a fotóról. Élőben, ha én is beszélnék vele, lehet megváltozna a véleményem. Mindenkiről lehet sokféle fotót készíteni. De azon a kettőn, amit még belinkeltetek, sem néz ki jobban. Nekem nem az esetem, na.

Al Pacino-ról meg minek nyilatkozzak, hogy megkapjam megint, hogy "rossz az emberismereted". :D Kösz, inkább nem.

2011. aug. 10. 23:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!