Szerintetek mi lesz a következő generációval?
Figyelt kérdés
kicsit megrémített.. unokatestvérem, 6 éves, sötétkékre meg pirosra szokott kifestve lenni a körme, a kezén és a lábán is, és úgy beszél hogy "sz.arrá fogunk ázni", meg ilyenek, és állandóan a mizut énekli, és a 4 éves öccse is amizut énekli hogy na mi a szitu meg hát így végig éneklik..2011. aug. 9. 18:17
1/5 anonim 

válasza:

Mi lenne? Ugyanúgy lesznek retardáltak és kevésbé retardáltak, mint eddig. Ma ezt éneklik, 100 éve meg valami paraszt dalt, semmi nem változik csak az eszközök és a kinézet. Az emberiség ugyan azt játssza örökre, csak mindig más díszlettel.
2/5 anonim 

válasza:

Az előző generáció ugyanezt gondolta rólunk, és az azelőtti is róluk, mégis itt vagyunk. Még mindig vannak tisztességesen dolgozó emberek, és mindig is voltak élősködők. Mindössze az igénytelenség formái változnak, a megléte állandó.
3/5 anonim válasza:
Hát nem tudom.Érdekesen fejlődik a világ.Én még fiatal vagyok 30éves.És egy kis faluba lakok.Emlékszem,én gyerekoromban fociztunk és egyéb sportokat üztünk.A focipálya mindig teli volt.Ma akármikor elmegyek arra,mindig üres.A mai 10évesek bele vannak hülyülve a pc játékokba és a játék konzolokba.A dívat is érdekes stílus felé halad.Emlékszem télen a -20fokba dolgoztunk és bevoltam úgy öltözve hogy ha a medve meg evet volna egy hónapig ruhát sz...volna,és még úgy is fáztam.A kis 10en éves lányoknak meg a hasuk és a derekuk kivolt mert ép az a dívat.30évesen meg majd nem tudják miért fáj mindenük.De a változunk generációról generációra.És nem jó írányba.A szomszédom 98 éves és semmi betegsége.Azt mondják hogy gének.Szerintem meg nem.Mi nem fogunk addig élni.Miért?1:ők nyugodtabbak voltak,mint mi.nekünk tartozásunk van valamijen bank felé,és nap mint nap a megélhetési gondokkal és a velejáró problémákkal kell szembe néznünk.És a sok idegesség meg teszi a hatását.2:amiket eszünk.Ha veszel akármilyen étel és elolvasod mit tartalmaz,a fél periódusrendszer benne van.3:a levegő.azért a régi időben nem volt ekkora a környezet szennyezés..Emlékszem én gyerekoromba egész nap kint lehettem és nem égtem le.Ma meg kint vagy 20percet és kész teljesen le égsz.Pedig 15-20éve voltam gyerek,és azért az elég durva hogy ilyen kevés idő alatt ennyit romlott a klímánk.Egy biztos én sajnálni fogom az unokámat majd.Ő már egy szörnyű vílágba fog születni.
4/5 anonim 

válasza:

Ugyanúgy lesznek olyanok, mint régen voltak, és ugyanúgy a következő generáció felnőttjei is meg fogják ugyanezt kérdezni, ahogy azt régebben az összes generáció megtette.
Nem kell vészjósnak lenni, azért mert egy kicsit több a r*banc, attól még nem áll a feje tetejére a világ.
5/5 anonim 

válasza:

20:20
"rib*nc"-ból is ugyan annyi van, mint régen, csupán több az olyan aki már nem titkolja el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!