Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Volt már olyan érzésetek,...

Volt már olyan érzésetek, hogy senki se szeret, mindeki kibeszél, és soha nem lesz barátod, barátnőd?

Figyelt kérdés
...se a családod,se a barátaid?és volt már olyan,hogy akiket legjobb barátoknak hittél kibeszéltek,leszóltak?Én szerintem depressziós vagyok,vagy nem tudom de minden olyan rossz.Duci vagyok,már fogytam 3 kiló 2 nap alatt annyit idegeskedtem,mert van 2 fiú aki nagyon tetszett,állandóan néztek,és barátnőmnek mondták,hogy szép vagyok,tetszem nekik,erre ma látom facebookon az lájkolgatják,hogy fújj duci undoritó,vékony jobb,meg hogy vékony sexy,mint dagadt,duci :( :/ akiket a legjobb barátnőimnek hittem ők is kibeszélnek,azt ma tudtam meg...nekem mindig azt mondták,hogy jó nézek ki mindenhol van egy kicsi erre ma hallom,hogy kibeszéltek,hogy ronda vagyok,meg kövér...Mit csináljak azon kivül,hogy fogyókúrázzak?Új barátokat keressek?Válaszokat előre is köszönöm! 15/L :( :/
2011. aug. 6. 23:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek 23:27-tel! Az igazi barátok SOHASEM beszélnek ki a hátad mögött! És szerintm sem vészes a 65 kiló. Bízz magadban és menni fog.
2011. aug. 6. 23:33
 12/15 A kérdező kommentje:
családdal mivan?ők csak dolgoznak,sose kérdezik meg,hogy mi van velem,meg mindig csak kiabálnak,pedig mindig mindent meg csinálok amit kell :/
2011. aug. 6. 23:36
 13/15 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem vagy kövér, és általában az ilyen lájkolgatós cuccoknál egyik lány se dagadt, csak épp van mit fogni rajtuk, ami szerintem jobb mint egy "vékony" lány. Az az 5 kiló meg simán lemehet még suli előtt ha jól csinálod, de vigyázz hogy ne jöjjön majd vissza. Egyébként azokat lehet barátnak nevezni, akik elfogadnak olyannak amilyen vagy. Ha kibeszélnek, csúfolnak, azok NEM a barátaid. Nem tudom hogy képes valaki ilyenek után is barátkozni az effélékkel. Nekem borzasztóan elmenne tőlük a kedvem.

De a kérdésre válaszolva, igen volt ilyen. Én is duci voltam. 15 évesen 98 kiló voltam a 170 cm-hez. Nem voltam vak, láttam hogy a hátam mögött megszólnak meg gúnyolnak. Ha pedig velem beszéltek akkor "jófejek" voltak. De nem érdekelt. Úgy gondoltam ezt már csak kibírom míg vége a sulinak, utána úgy se keresem őket, ők se engem, így mindenki jól jár. Annyira ocsmánynak láttam magam, hogy sose tudtam olyasmire gondolni hogy egyszer kelljek is bárkinek.

Azóta eltelt pár év, most 18 vagyok, a volt osztálytársaimmal azóta nem beszélek, sőt. Viszont találkoztam párral. Amikről ők nem is tudnak. Hogy miért? Mert mindannyian lazán elsétáltak mellettem. Annyira megváltoztam hogy meg se ismernek, úgyhogy várok még a pillanatra mikor végre normálisan is találkozunk, és meglátják miből mi lettem. Mondjuk nem görcsölök ezen igazán, vagy eljön ez az idő vagy nem. Igazából már nem érdekelnek, mert nem számít ők mit gondolnak rólam.

Visszatérve a te problémádhoz, ne barátkozz ilyenekkel. Hidd el vannak még normális emberek, nekem is nagyon jó barátaim vannak, megfordult pár olyan aki kihasznált de igyekeztem túllépni rajtuk.

2011. aug. 6. 23:40
 14/15 anonim válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem vagy kövér. Annak idején engem is piszkáltak, hogy fogyni kellene, meg hogy nézek ki, ennek ellenére rengeteg fiú megnézett, és sokan jó nőnek tartottak. Jelzem, én 167/69 voltam. Valószínűleg irigységből piszkálnak, sőt a kövérséggel csak azért cukkolnak, mert tudják, hogy téged lehet bántani. Engem még olyanok is leszóltak, akik kövérebbek és csúnyábbak is voltak nálam. Szóval mutasd a világnak, hogy szereted magad minden kis hibád ellenére és büszke vagy önmagadra. Ha mások is látják, hogy téged nem lehet cukkolni, akkor majd leszoknak róla. Ráadásul a fiúk szeretik a magabiztos nőket.:)
2011. aug. 6. 23:41
 15/15 anonim ***** válasza:
28%
Állandóan! Ezért kutatom az összeesküvés elméleteket. Tudtad hogy az állkormány( AZ ÁLLORMÁNY IGENIS VAN NEM VAGYOK ŐRÜLT!!!!!) a 70-es években egy nem evilági intelligens lényekkel kötöttek olyan szerződéseket hogy ide telepíthessék még megmaradt civilizációjuk maradékait? CSerébe az új hatalomban persze ők (állkormány) vezető pozíciókat kapnak majd. HAHAHAHAHAHA ÉN MEGMONDTAM ELŐRE!! MAJD FIGYELJETEK!!
2011. aug. 7. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!