Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az szerintetek igaz, hogy...

Az szerintetek igaz, hogy csak olyan legyen barátnőd, aki hozzád hasonló külsőben (is)?

Figyelt kérdés

Tehát pl az átlagos lány barátkozzon vele hasonló átlagos lánnyal, mert ha szép lánnyal barátkozik, akkor irigység lesz belőle az átlagos lány részéről.

Szerintem ez igaz, én tapasztaltam ehhez hasonlót.

Nem akartam és nem is akarok senkit sem bántani, de emiatt nem tudott működni a barátságunk. Csak magamat hibáztattam mindenért, hogy én milyen kis selejt vagyok mellette. De közben amiatt is rosszul éreztem magam, mert ő vajon mit gondolhat rólam, és nem akarom, hogy neki rossz legyen. De aztán végül valami miatt megszakadt a barátságunk, nem emiatt talán amiatt, hogy elköltöztünk és így nem tudtuk tartani a kapcsolatot.

Persze lehet, hogy van akinek nem fáj ennyire, hogy ő sokkal szebb, mint én. vagy van aki nem ezt nézi, de nekem fájt, hogy én miért nem lehetek olyan , mint ő.

Mint írtam, sosem bántottam őt szavakban sem. Csak a gondolataimban gyilkoltam saját magamat.

Most meg azon vagyok, hogy ha új helyre kerülök akkor még véletlenül se legyen az, hogy 'véletlenül' megint egy hozzám mérföldekkel különb lánnyal barátkozzak. Tudom szemétség, de sajnos én mindig olyan voltam aki nem szerette a külsejét. És ez általában megmérgezte állandóan a napjaimat. Nem az alkat miatt, egyszerűen csak a fejem miatt.

Mással is volt ilyen? :S Lehet ez ellen egyáltalán tenni valamit?? Magamban zavar ez az egész, hogy így gondolkozok erről, de akárhogy megy (és tapasztalataim alapján is) nem tudok másképp vélekedni erről. Sajnos. De ezt eddig senkinek sem mondtam el, csak magamban tartom.

(nem tudtam melyik másik kategóriába írjam, de talán ide írnak sokkal több normális választ. )

2011. aug. 4. 18:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha tennél azért, hogy megszépülj?
2011. aug. 4. 18:37
 2/19 A kérdező kommentje:
Bocs, de az arcszerkezetet és az arcformát a fenébe sem tudnám megváltoztatni. Van akinek eleve olyan, hogy még a smink sem segít.
2011. aug. 4. 18:40
 3/19 anonim ***** válasza:

Ahogy te is írtad, megmérgezi a nappalaidat, önmagad ez a gondolkodás, ugyanúgy megmérgezi a barátságot. Egyáltalán nem a különbözőség lehet a probléma hanem az h te nem vagy rendben magaddal.

Nekem pl sok olyan barátnőm volt aki nem mondható szépnek, mégis népszerűbbek voltak, mert én nem flörtölök, nem öltözök kihívóan és inkább visszahúzódok. Emiatt nem is voltam féltékeny a tőlem nagyon különböző "flörtölő" bnőimre, pont azért voltak sztem a bnőim mert különböztünk.

2011. aug. 4. 18:43
 4/19 A kérdező kommentje:
Én aztán nem mérgeztem meg, sosem mondtam ki azt amit gondolok, néha elmondtam, hogy nem szeretem annyira magam de nem ez volt a napi téma. Ritkán jön elő.
2011. aug. 4. 18:44
 5/19 anonim ***** válasza:
Egész biztos vagyok benne h nem az arcformától függ. A nőiesség, igényesség, vonzerő nem ezektől függ. Állítólag Kleopátra is kimondottan csúnya arccal rendelkezett, nem ebben rejlett a csábereje.
2011. aug. 4. 18:46
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Bennem sosem merült fel ilyesmi.. Nekem az alkatom nem túl szerencsés, és a legtöbb barátnőm, nagyon szép, csinos alakú volt. Pont, hogy a barátságban teljesen mindegy, hogy ki hogy néz ki. Mindenki egy egyéniség, más az erőssége, a lényeg, hogy jól érezzük magunkat együtt, számíthatunk egymásra stb.

Nem értem téged milyen ponton zavart ez? Hogy a nagyon csini barátnő mögött háttérbe szorulsz? (Azt hiszed) Kevesebb vagy nála?

2011. aug. 4. 18:47
 7/19 anonim ***** válasza:
Tudom h nem mondtad ki hangosan, de a ki nem mondott dolgok és gondolatok attól még ugyanúgy ott vannak, nem kell ahhoz kimondani h elrontsa a dolgokat, az ahogy gondolkodsz magadról kivetül az egész viselkedésre
2011. aug. 4. 18:48
 8/19 A kérdező kommentje:

Mert te lehetséges, hogy amúgy is megvoltál elégedve magaddal vagy is nem is akartál olyan életet, mint amilyeneket a barátnőid éltek.

Ez mind jó, tényleg. Csak hogy mindig szép szerettem volna lenni. Nem is volt még fiúm sem, észre sem vesznek.

Az meg egyenesen nem jó érzés, hogy mindig a barátnőmtől szerettek volna valamit, tőlem meg semmit. soha. :S

És igen, ha nem is mondtam ki, de ezek megmérgezik a barátságot és a mindennapjaimat.

Sosem szerettem volna aggódni a külsőm miatt, próbálkoztam de nem ment ez idáig, bár már nem gondolkozok mindig a külsőmön. Inkább csak előjön néha, de nem fáj annyira mint régen. Beletörődtem a lehetetlenbe, hogy egy külsővel kell leélni mindenkinek az életét.

De a mostani eszemmel még sem tudnék még egyszer egy szép lánnyal barátkozni. Csak magamat teszem tönkre ezzel, tudom. Megyek a városba és látom a szebbnél szebb embereket, olyankor elgondolkozok, hogy én miért nem lehetek olyan. Tudom másoknak vannak nagyobb gondjaik is ennél, de sajnos ez az én életem. Mindenkinek a legkisebb gondja a legnagyobb.

2011. aug. 4. 18:48
 9/19 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem vagyok megelégedve magammal vagy az életemmel, de mégsem értek egyet veled. Nekem a legjobb barátaim mind első látásra teljesen az ellentéteim (nem szép-csúnya, hanem pl ők sötétebben öltözködnek, én meg aranyosabban) és én ezt szeretem. Persze aztán az életünkben vagy a jellemünkben sok hasonlóságot találni később.
2011. aug. 4. 18:51
 10/19 A kérdező kommentje:

Ápolt vagyok , szeretem a ruhákat is.

A hajam sem zsíros, néha van egy két pattanásom igaz, meg miteszeres egy kicsit az orrom(bár most mintha jobb lenne).

2011. aug. 4. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!