Az szerintetek igaz, hogy csak olyan legyen barátnőd, aki hozzád hasonló külsőben (is)?
Tehát pl az átlagos lány barátkozzon vele hasonló átlagos lánnyal, mert ha szép lánnyal barátkozik, akkor irigység lesz belőle az átlagos lány részéről.
Szerintem ez igaz, én tapasztaltam ehhez hasonlót.
Nem akartam és nem is akarok senkit sem bántani, de emiatt nem tudott működni a barátságunk. Csak magamat hibáztattam mindenért, hogy én milyen kis selejt vagyok mellette. De közben amiatt is rosszul éreztem magam, mert ő vajon mit gondolhat rólam, és nem akarom, hogy neki rossz legyen. De aztán végül valami miatt megszakadt a barátságunk, nem emiatt talán amiatt, hogy elköltöztünk és így nem tudtuk tartani a kapcsolatot.
Persze lehet, hogy van akinek nem fáj ennyire, hogy ő sokkal szebb, mint én. vagy van aki nem ezt nézi, de nekem fájt, hogy én miért nem lehetek olyan , mint ő.
Mint írtam, sosem bántottam őt szavakban sem. Csak a gondolataimban gyilkoltam saját magamat.
Most meg azon vagyok, hogy ha új helyre kerülök akkor még véletlenül se legyen az, hogy 'véletlenül' megint egy hozzám mérföldekkel különb lánnyal barátkozzak. Tudom szemétség, de sajnos én mindig olyan voltam aki nem szerette a külsejét. És ez általában megmérgezte állandóan a napjaimat. Nem az alkat miatt, egyszerűen csak a fejem miatt.
Mással is volt ilyen? :S Lehet ez ellen egyáltalán tenni valamit?? Magamban zavar ez az egész, hogy így gondolkozok erről, de akárhogy megy (és tapasztalataim alapján is) nem tudok másképp vélekedni erről. Sajnos. De ezt eddig senkinek sem mondtam el, csak magamban tartom.
(nem tudtam melyik másik kategóriába írjam, de talán ide írnak sokkal több normális választ. )
A legjobb barátnőmet 15 éves korom óta ismerem(8éve). Akkoriban hasonló testalkatunk volt, de neki nagyon pattanásos, problémás arca, a haja nem állt sehogy-mindig összefogva hordta. Semmi nőies ruhája nem volt, csak kötött pulcsik és egyszerű, kicsit sem vagány vagy csinos felsők. Én mindig is vagányabb, külsőségekre jobban koncentráló voltam. Őt mindenki kis szürke egérnek hitte, aki betoji meg amúgy is gáz. De én mindig hittem benne, mondtam neki, hogy szép, és így is éreztem, mert nagyon szerettem már akkor is és láttam benne, hogy idővel ki fog nyílni, mint egy csodás virág. Néha ráadtam pár szerintem menő göncöt és sminkelgettem is. :D
aztán mikor elkerültünk fősulira kerültünk kezdett kinyílni, ahogy gondoltam, és akaratán kívül le is passzolt, divatosra vágatta a haját, a pattanásai elmúltak, legyantázta a bajuszkát és szebbnél szebb rucikat hord. Én közben még jobban kikerekedtem, rövidebb hajat hordok stb.
De ezeket a változásokat nem érezte meg a kapcsolatunk. Akkor is, most is, mindig a legjobbak vagyunk egymásnak.
23N
Én azt javasolnám h próbáld a legtöbbet kihozni magadból. Pl tánc heti 3-4-5 alkalommal nemcsak az alakodat varázsolná jobbá hanem a mozgásodat is kecsessé teheti. A sminkkel nagyon jó dolgokat lehet varázsolni egy jó sminkes bármiből tud előnyös dolgot kihozni. Nem erős sminkre gondolok, csak arra h az előnyöket kiemelni, hátrányokat elfedni.
És ne mondj negatív dolgokat magadról, biztos h rengeteg előnyöd van, pl amit a barátaid szeretnek benned. Amúgy a korral ez változni fog, a nők egyre jobban megtanulják elfogadni magukat és kiemelni az előnyeiket. Kamaszkorban a legrosszabb ilyen szempontból.
Volt egy sminkelős korszakom de inkább már csak szemhéjtust vagy szájfényt használok.alapozó nem voltam rajtam soha
És volt egy idő mikor tornáztam. De aztán idő hiányában abbahagytam. Újra akarom kezdeni, de táncolni egyébként nem tudok. : S így csak tornára gondoltam.
Akkor utolsó, te is jobban meg tudod érteni azt amit én éreztem.
Nem vagyok gonosz ember, de ezektől az érzésektől mikor vele voltam gonosznak éreztem magam. :S
Pont arra vannak a táncórák h megtanulj :D amúgy gondoltam h nem tudsz de egy jó tánctanárral megéri:P
Persze a te döntésed, de vannak tánctípusok amik segítenek elfogadni magad, kiemelik a nőiességed, kecsesebbé, nőiesebbé tesznek.
Ezekkel csak annyi a bajom, pedig tényleg jó lenne, hogy nem tudom magam beleélni mert nem merek táncolni szégyellősebb típus vagyok. Hiába lenne külön tanárom, de nem mernék mellette alkotni.:S:D
De még persze megváltozhat ezzel kapcsolatban a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!