Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit szólnál ehhez, mi a...

Mit szólnál ehhez, mi a véleményed?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

pl. itt mindenki hangoztatja hogy ezek a divatkö.csögök már nem menők, nem férfiasak! én vagyok az "időgépes" válaszoló.. mi lenne ha divatot teremtenénk az igazi férfiakból, nem lenne több melír, több fülcsi, több hajlakk, több csőgatya, hanem a férfias pasik jönnének divatba, mint pl. a 70-80-90-es években!

( én pl. teljesen odavagyok axl rose-ért, mert leonardo dicaprioért, bruce springsteenért, johnny deppért, persze kicsit fiatalabb korukban)

az a baj hogy a legtöbb ilyen vasalthajú p.öcs ugyanúgy leszólja SP, és justin bieber öltözködését, stílusát, hogy "mekkora búza", amikor ugyanúgy néznek ki...

tehát, mi lenne ha kitalálnánk egy jelképet, amit minden lány felrajzolna a csuklójára, és ezzel jelezné, hogy elege van a tömegcicafiúkból.. lenne weboldal is, facebookos oldal, mindenki bombázna mindenkit "az új csoporttal", és ha már elérjük, hogy egy fiú aznap ne vasalja ki a haját, a barátai megkérdezik miért, és mondja hogy az "b.uzis", akkor lehet hogy a barátai vélménye is megváltozik, és elérhetünk változást!!!

és ha nem vennék a fiúk már a rózsaszín meg lila pólókat, akkor nem gyártanák őket, és teljesen más stílus jöhetne be a divatba!!

csak hinni kell benne, mert az "igazi férfiakra" nagy az igény!

"igazi férfitársaink" pedig felhívhatnák a figyelmüket a leendő oldalra, hogy "hé haver tudtad hogy ez már elég gáz..?"...

lehet elérni változást, csak tenni kell érte!! mit szóltok hozzá?

igazi férfiak alatt pedig NEM őket értem:

[link]

[link]

hanem őket, és hozzá hasonlókat:

[link]

[link]

[link]

[link]

persze, akinek továbbra is bejönnek az ehhez hasonló cicagyerekek, azoknak nem kell ideírni hogy "na de...", a vissza gomb megnyomásával mindenkinek jobb lesz!

tehát elég az ilyen nyámnyilákból:

[link]

[link]

[link]

és a férfias jelző természetesen nemcsak a külső tényezőket venné számba, hanem visszatérve a 80-90-es évekhez, divatba jönne az udvarlás, a nők tisztelése (tehát sunáznám, meghúztam és társai eltűnnének) , a virágvivés, versírás, stb. újra gyakoribb lenne, stb...

aki hasonlóan érez mint én írjon privit, és elkezdjük a "kampányolást" !!!

amúgy kérlek írd le véleményed!

2011. aug. 6. 12:33
1 2
 11/19 anonim válasza:
:D :D :D
2011. aug. 6. 12:47
 12/19 A kérdező kommentje:
ennek az egész dolognak meg mi köze van ahhoz hogy "van-e életem a gépen kívül"...?
2011. aug. 6. 12:47
 13/19 anonim ***** válasza:
Mert ha lenne, nem ilyen hülyeségekkel foglalkoznál:D
2011. aug. 6. 12:48
 14/19 anonim válasza:
100%

Kérdező, te nagyon naiv vagy szerintem.

Mellesleg, miért nem elég neked az, hogy ha mondjuk találsz egy ilyen "férfias" férfit társnak?

Megjegyzem, nagyon sok tisztességes és hűséges férfi van manapság is, csak őket a hozzád hasonló nők észre sem veszik, mert számotokra nem elég jóképű, nem elég izmos, nem elég izgalmas. Ezen gondolkodj el egy picit.

2011. aug. 6. 12:48
 15/19 anonim válasza:
Én támogatlak!
2011. aug. 6. 13:11
 16/19 anonim ***** válasza:
szia! nem mindegy neked,hogy mások kikre buknak,hogy a sok tini a b..is spkért meg flourokért van oda,hogy néhány pasiról nem tudod meg mondani milyen nemű.foglalkozz magaddal,ha te nem szereted ezt a sok nyálas,tehetségtelen hülyét,meg az idétlen tini srácokat,keress magadnak egy rendes, fiúsan öltözködő srácot,akinek van ízlése,rajtad múlik.nagyon unatkozhatsz ha ilyen marhaságokat találsz ki,hidd el én sem szeretem az ilyen nyálgépeket,meg idétlen fiúkat,nem akármiért kerestem magamnak olyan párt, aki normálisan öltözködik,nem festi magát,nem vasalja a haját,izmos,szép a felsőteste mert sportol,helyes és baromira rendes,nem úgy mint a divat fiúpi..ák akiket elfúj a szél,amúgy nevelés kérdése is a dolog a mai tinik nagy része egyátalán nem udvarias,és nem tisztelettudó,de vannak a fiatalok között kivételek,keress ilyet,lásd be ez a kampányos dolog felesleges és értelmetlen ,nem tudod megváltoztatni aki ilyen
2011. aug. 6. 13:23
 17/19 anonim válasza:
az hülyén fog hangzani, de én szeretem nézni, ahogy a társadalom tönkreteszi saját magát XD
2011. aug. 6. 13:26
 18/19 anonim ***** válasza:

Ha te láttad volna a 70-80-as években hogy nézek ki a férfiak a bajszaikkal meg a fecskéjükkel a balatonon, rögtön nem sírnál annyira utánuk!

A linkelt képeknek köze nincs a valósághoz.

Aki akarja idióta és megvalósíthatatlan kezdeményezések nélkül is megtalálja a párját (mondjuk én huszonéves vagyok, de egy ismerősöm nincs, aki úgy nézne ki mint a linkelt cicafiúk...). Azt, hogy szerencsétlen vagy a párválasztásra nem az elkorcsosult kamaszokra kell ráverni.

Amikor meg én voltam kiskamasz mindenki rappernek öltözött, később meg rockernek. Az sem volt se jobb, se szebb, se értelmesebb. Mindig van valami divat, majd elmúlik.

2011. aug. 6. 14:49
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha megmondom, hogy tudsz reklámokkal sok pénzt szerezni ebből a szektából, átengeded a bevételeid felét? :D
2011. aug. 6. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!