Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit szólnál ehhez, mi a...

Mit szólnál ehhez, mi a véleményed?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

pl. itt mindenki hangoztatja hogy ezek a divatkö.csögök már nem menők, nem férfiasak! én vagyok az "időgépes" válaszoló.. mi lenne ha divatot teremtenénk az igazi férfiakból, nem lenne több melír, több fülcsi, több hajlakk, több csőgatya, hanem a férfias pasik jönnének divatba, mint pl. a 70-80-90-es években!

( én pl. teljesen odavagyok axl rose-ért, mert leonardo dicaprioért, bruce springsteenért, johnny deppért, persze kicsit fiatalabb korukban)

az a baj hogy a legtöbb ilyen vasalthajú p.öcs ugyanúgy leszólja SP, és justin bieber öltözködését, stílusát, hogy "mekkora búza", amikor ugyanúgy néznek ki...

tehát, mi lenne ha kitalálnánk egy jelképet, amit minden lány felrajzolna a csuklójára, és ezzel jelezné, hogy elege van a tömegcicafiúkból.. lenne weboldal is, facebookos oldal, mindenki bombázna mindenkit "az új csoporttal", és ha már elérjük, hogy egy fiú aznap ne vasalja ki a haját, a barátai megkérdezik miért, és mondja hogy az "b.uzis", akkor lehet hogy a barátai vélménye is megváltozik, és elérhetünk változást!!!

és ha nem vennék a fiúk már a rózsaszín meg lila pólókat, akkor nem gyártanák őket, és teljesen más stílus jöhetne be a divatba!!

csak hinni kell benne, mert az "igazi férfiakra" nagy az igény!

"igazi férfitársaink" pedig felhívhatnák a figyelmüket a leendő oldalra, hogy "hé haver tudtad hogy ez már elég gáz..?"...

lehet elérni változást, csak tenni kell érte!! mit szóltok hozzá?

igazi férfiak alatt pedig NEM őket értem:

[link]

[link]

hanem őket, és hozzá hasonlókat:

[link]

[link]

[link]

[link]

persze, akinek továbbra is bejönnek az ehhez hasonló cicagyerekek, azoknak nem kell ideírni hogy "na de...", a vissza gomb megnyomásával mindenkinek jobb lesz!

tehát elég az ilyen nyámnyilákból:

[link]

[link]

[link]

és a férfias jelző természetesen nemcsak a külső tényezőket venné számba, hanem visszatérve a 80-90-es évekhez, divatba jönne az udvarlás, a nők tisztelése (tehát sunáznám, meghúztam és társai eltűnnének) , a virágvivés, versírás, stb. újra gyakoribb lenne, stb...

aki hasonlóan érez mint én írjon privit, és elkezdjük a "kampányolást" !!!

amúgy kérlek írd le véleményed!

2011. aug. 6. 12:33
1 2
 1/19 anonim válasza:
tetszik, pártolom
2011. aug. 6. 12:36
 2/19 anonim ***** válasza:
21%
gratulálok versmondólány. de az is hülye aki elolvassa.
2011. aug. 6. 12:36
 3/19 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem hülyeség, senki sem hisz abban hogy meg lehet valósítani, ezért tovább maradnak ezek a nyámnyilák... de én igenis elkezdem! kinyomtatom az oldal címét ezer meg ezer lapra és elszórom a városban, elszórólapozom, odaadom a sok b.uzinak, odaadom a lányoknak mindenkinek, kiplakátolom vele a várost!!!!!
2011. aug. 6. 12:39
 4/19 anonim válasza:
0%
hu, én nem olvastam el :) dejó
 5/19 anonim ***** válasza:
29%

Eeeeh? Van neked életed a gépen kívül?

Szerintem hülyeség.

GET A LIFE!!!!

6/19 anonim ***** válasza:
43%

Ezaz de akkor azt is szeretném ha minden csaj kb ilyen lenne

[link] lécci :D

2011. aug. 6. 12:43
 7/19 anonim ***** válasza:
47%

Mondtam én, hogy nincs élete: most olvastam a kommented, ép vagy? Azt hiszed, ezzel elérnél bármit is? Egy nagy lóf.szt:D Am. meg kit érdekel, hogy kire buknak az idióta tinip.csák?

Ja, és csak közölném, hogy az utcán nem Johnny Depp kaliberű emberek járkálnak, szóval felesleges ilyen képeket linkelned, mert k.vára köze nincs a valósághoz:D

És az egyik másik válaszoló kommentjére reagálva: kajak én is gyökér vagyok, amiért egyáltalán végigolvastam.

2011. aug. 6. 12:43
 8/19 anonim ***** válasza:
legalábbis alakra. cuki.
2011. aug. 6. 12:44
 9/19 anonim válasza:

szép kis gondolatmenetel.

csatlakozom,de sajna kevesek vagyunk hozzá.

No meg a többi kis köcsög pl.sp,vagy fluor,bieber takonypóc is titkolja hogy bu.zi tehát a többi cicafiú is tuti hogy bu.zi csak titkolják.mindenki elött vagy lehet hogy nincsenek is tudatában azzal az állapottal AMIK.

jelenleg nem tehetünk semmit csak várunk

ÉS MEGKERESSÜK azokat a lányokat fiúkat akik még normálisak tudtak maradni ebben a kifordult hülye világban.

De ez csak az én gondolatom....lehet hogy ha radikálisan pár 1000 ember rá állna a dologra valamennyi esélye lehetne a gondolatodnak,de sajna jelenleg a média olyan szemét skarlát riherongyokat sugároz akiket fentebb említettem.És ezek mindig többségben lesznek....

kb ennyi.

minden jót

2011. aug. 6. 12:45
 10/19 anonim ***** válasza:
szerintem jó ötlet, de nem fog sehova vezetni.. ez egy ilyen korszak, el kell fogadni. pár év múlva ez is kimegy a divatból.
2011. aug. 6. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!