Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a kamionosok...

Mi a véleményetek a kamionosokról?

Figyelt kérdés
Tudom hogy már volt nem is egy ilyen kérdés csak kíváncsi vagyok
2011. aug. 6. 11:46
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
11:57 az komoly :D az olyan megis érdemli csak a nőt sajnálom amelyik összekeveredik egy olyannal. Tavaly láttam az egyik kocsma előtt hogy ott van vagy 6-7 kamion gondoltam akkor már énis bemegyek megiszok valamit. volt ott olyan hogy odamentem én is hozzájuk hát azt hittem össze esek olyan büdös volt valamelyik.
2011. aug. 6. 18:58
 12/12 anonim ***** válasza:

Én nem ismerek kamionost, úgyhogy így "látatlanba" semmi extra véleményem sincs róluk. Én személy szerint nagyon nem örülnék ha a párom ezzel foglalkozna, de csak azért, mert borzasztóan aggódós vagyok, rettegnék, hogy valami súlyos balesetet szenved, és persze az is nehéz lehet, hogy sokat vannak távol a családtól (mindkét félnek). De ettől függetlenül tudom becsülni azt, aki bevállal egy-két ilyen munkát, hogy több pénzt tudjon hazaadni.

20/L

2011. dec. 28. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!