Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan élik meg azok az...

Hogyan élik meg azok az emberek akik szerepelnek a Monika show-ban vagy a Joshi Bharátban és éppen őket szégyenitik meg vagy épp a feleségük veri meg?

Figyelt kérdés

Vagy akár két férfi fujtogatja egymást! Nem széggyelik magukat? Ordibálnak meg verekszenek, kinek jó ez? Nem széggyelik magukat? Én képtelen lennék ilyen műsorba részt venni,egyébként is a magánéletem nem tartozik az egész országra!!

Vagy esetleg néhányan feltűnési viszketegségben szenvednek?

2009. ápr. 9. 20:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a lényeg hogy legyen értelme hanem hogy nagy legyen a nézettség.

A Győzike show is egy nagy szar, semmi értelme de mégis a fél ország nézi.

2009. ápr. 9. 21:37
 12/13 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen emberek is, hogy miért lettek ilyenek arról érdekes lehet elgondolkozni. Tényleg nincsen semmi önkontrolljuk, kritikájuk, kapnak egy kis pénzt és mennek balhézni, vagy éppen valós problémájuk van, és azt hiszik ez majd ország világ előtt megoldódik. Szerintem az ilyen műsorokat este 10 után kéne közvetiteni, korhatárral. Én se örülnék neki, ha a 4-5 éves gyerekem ilyet nézne.
2009. ápr. 9. 21:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Őszintén: olyan sok vesztenivalójuk van tisztelet szempontjából?
2009. ápr. 10. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!