Valaki mondja már el miért a Való Világ (előtte Győzike Show) a legnézettebb TV műsor?
Nem tudom honnan veszik a nézettségi adatokat, de attól tartok, lehet hogy túlzó, de alapvetően jó lehet.
Ilyenek vagyunk ezek szerint, ezt az igényt ébresztették bennünk, megérdemeljük. Nem nézem, fogalmam sincs mi történik "odabe", azt se tudom miért jönnek-mennek ki-be (egy -egy elkerülhetetlen félmondatból tudom), meg ki, meg miért nyer valamit.
Hogy ez van, ez még nem zavarna, de minap késő este Győzikét láttam valamiféle műsorvezetői szerepben, elszörnyülködtem. És akkor belém nyilallott, hogy fogom még látni Mónikát is?
Még ezek se zavarnának, de a magasabb szintű demagógiára is vevő a nép (választásokon látszik, aztán csodálkozik), ahelyett, hogy némi összefogás irányába mennénk, főleg amikor baj van, "bevesszük" az oszd meg és uralkodj elvet.
Ez piszok sokba kerül az országnak, Neked, nekem...
meg szerintem azért is, mert olyan időben adják, amikor legtöbb helyen megy a Tv, ha nézik ha nem .. hírek előtt, után pl . ha nem is azért mert nézed, de be van kapcsolva .. és ebből vonnak statisztikát..
egyébként két töri lecke között én is van hogy belenézek, és ahogy egy válaszoló mondta, tökéletes agymosás..na arra a legjobb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!