Híres emberektől kérdezős régebbi TV műsor címe?
Figyelt kérdés
Valamelyik kereskedelmi TV csatornán jó pár éve volt egy műsor, melyben híres emberektől (pl. Havas Henrik, Verebes István, Bajor Imre nem biztos, hogy pont ők) lehetett kérdezni és ha nem tudták a választ, akkor 100.000Ft-ot lehetett nyerni.2011. máj. 27. 21:59
1/3 anonim válasza:
Arra gondolsz, amikor lehetett beküldeni feladványt, pontosabban valami szót, és ha nem tudták kitalálni, hogy mit jelent, akkor a beküldő nyert? Mert akkor azt hiszem, ez a Buzera volt. Nem volt valami hosszú életű műsor.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen! Kösz szépen. Tényleg nem volt hosszú életű, de ha most nem tudtam volna meg címet megőrültem volna. :D
2011. máj. 28. 19:12
3/3 anonim válasza:
Nincs mit :) Nekem is szokott ilyen lenni, amikor valamit tudnom KELL, mert különben itt az apokalipszis :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!