Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mért nézitek ezeket a 'valóság...

Mért nézitek ezeket a 'valóság' show-kat, és 'tehetség' kutatókat, és egyéb 'celeb'gyártó műsorokat?

Figyelt kérdés

Mi ezekben a jó? Te mért nézed, mi érdekel, mi szórakoztat benne? És a sok bulvárhír mért érdekel? Mért izgat annyira, hogy valamelyik celeb mikor mit csinál, és a hasonlók?

Csak érdekel, a mért-re a válasz.

2011. aug. 10. 14:17
1 2
 1/11 komasa ***** válasza:

Én speciel a casting adásokon nagyon jókat szoktam nevetni! Azokat azért nézem. A további műsorokat a tehetségkutatóból nem nézem. A valóság show-kat, pedig azért nézem, hogy ne érezzem magam informálatlannak.

Amúgy az emberek ezeket a műsorokat azért nézik, mert azonosulni tudnak a szereplőikkel. Lásd a sehonnan jött majmot, aki ünnepelt sztár lett, mert végigrészegeskedte azt a fél évet, és egyfolytában hülyeségeket beszélt. A népmesébe illő történetek, hogy a király legkisebb fiáé lett a csaj, meg a fele királyság... Szerintem.

2011. aug. 10. 14:27
 2/11 anonim válasza:

Én szoktam nézni ilyen műsorokat. Hogy miért? Fogalmam sincs... Eleinte felkelti az érdeklődésem. Vajon ez mi lesz, kik lesznek a szereplők, stb. Néztem a VV5-t. Azért mert annyi hülye volt benne hogy jól esett rajtuk röhögni egy fárasztó nap után és csak bambulni. Tehetségkutatókat azért szeretem, mert így felfedezhetek olyan énekeseket pl. mint Janicsák Veca akinek a mai napig hallgatom a számait és ha tehetem meghallgatom élőben is. Az egyéb celebgyártó műsorok nem érdekelnek. Ha nincs más és épp van 5 percem hogy TV-zek akkor megnézem, de az SP meg Fluor és társaik "zenei" pályáját és életét nem követem, sem Kiszel Tünde szerelmi életét. 19 éves vagyok és a tanulás mellett néha megváltás hogy leülhetek egy picit kikapcsolódni. És igen olvasni is szoktam,és nem ülök a gép előtt sem fél napokat. Szóval én bírom az ilyen műsorokat de nem ugy hogy pl. minden nap 5 órát a TV előtt ülök, de néha néha jó.

19/L

2011. aug. 10. 14:29
 3/11 anonim válasza:
VV4-et bocsi, de a VV5-t is nézni fogom. előző vagyok.
2011. aug. 10. 14:30
 4/11 anonim válasza:

Szia,

Celebekrõl szóló magazinokat, pletykalapokat, mûsorokat nem nézek, nem olvasok, viszont tehetségkutatókat és valóság show-kat nézek.

Tehetségkutatót 2 okból:

- az egyik az, hogy rengeteg olyan ember megy, akinek semmi tehetsége az adott téában, de mégis elmegy és egy-egy jeleneten jókat lehet derülni. Van ami meglep, van ami megmosolyogtat, van amin elgondolkodok stbstb.

- a másik ok pont az ellenkezõje: van olyan, aki tényleg tehetséges és jól csinálja amit csinál. Van olyan ami tetszik, leköt, érdekes stb

Még ha igaz is, hogy a szavazatokat manipulálják meg hasonlók, akkor is láthatjuk, hogy ki milyen, ki mit nyújt.

Ami a valóság show-kat illeti. Engem érdekel a szociológia és a pszichológia, sok egyéb mellett. Amikor pl. Való világot nézek, akkor figyelem az emberek viselkedését, a reakciókat, figyelem, hogy ki mikor õszinte vagy ki hogyan spekulál. Ezen kívül pedig néha akad olyan program is, amikor még szórakoztató is tud lenni. Szabadidõben, ha nem megy más tevékenységek rovására, akkor simán belefér a napi programba.

2011. aug. 10. 14:32
 5/11 anonim ***** válasza:
"Engem érdekel a szociológia és a pszichológia" - ez a legröhejesebb duma. Ezt azok mondják, akik szégyenlik, hogy érdekli őket a mocsok, de nem akarják letagadni, hogy nézik. Így kitalálták ezt a hülye szöveget, s ezáltal még okosnak is tűnnek (a buta emberek szemében).
2011. aug. 10. 14:36
 6/11 anonim ***** válasza:
A tehetségkutatóknak van értelme, egy valóságshow is lehet érdekes ideig-óráig. A celebség rész már az agyamra megy, nem érdekel, gusztustalan, hogy tényleg az egy főre jutó celebek számában már nagyhatalom vagyunk.
2011. aug. 10. 14:37
 7/11 anonim ***** válasza:

A valóságshowknál ne nézd a pszichológiát meg a szociológiát, mert úgyis egy előre megírt szerepet játszanak el.

Az egész valóságshow VV egy nagy rakás trágya. Csak arra jók, hogy lebutítsák az embert. Aki kitalálta őket, mindet fejbe kéne lőni.

2011. aug. 10. 14:41
 8/11 anonim válasza:

én nem néztem se a VV-t, se a Big Brothert, se a győzikét (főleg mert cigány)

de például kedvenc hírességeimről olvasok cikkeket. Azokat is csak azért, hogy megtudjam, hogy hogyan jutottak el oda, ahol most vannak. Mivel én is egyszer oda szeretnék jutni :)

2011. aug. 10. 14:42
 9/11 anonim ***** válasza:

A zenei tehetségkutatókban a válogató a legjobb! Azokat néha megnézem, a legnagyobb poénbomba.

Valóság showkat nem nézek, látok elég szemetet az utcákon is.

2011. aug. 10. 21:27
 10/11 anonim válasza:

Válaszoltam a kérdésre úgy, ahogy éreztem. Nem hinném, hogy okot adtam kötekedésre. Nem tudhattok rólam semmit, szóval ne szövegeljetek potyára.

Pszichológiát végeztem az egyetemen, miért nem mondhatom, hogy érdekel? :/

Azt is aláírom, hogy elõre megvan tervezve, lehetséges, de nem tudnak minden pillanatban, minden nap csak megjátszott dolgokat/érzéseket sugározni az emberek.

Nem szégyen számomra, hogy mit nézek, vagy, hogy mi érdekel, mert mindenkinek más tetszik, senki sem egyforma. Ne támadjatok, ha egyszer nem muszáj.

2011. aug. 11. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!