Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért tesz fel annyi lány...

Miért tesz fel annyi lány tükörből fényképezett csücsörítős képet netre, mi ez a majmolás, hol van a kreativitás, szép-érzék?

Figyelt kérdés

Facebookra, iwiwre gondoltam.

Én is csináltam magamról már képeket, csak én a fényképezőmön beállítottam az időzítőt és próbálgattam, hogy hogy lenne jobb, kreatívabb, nem erőltetett képet készíteni, valamikor még anyának is szóltam, hogy csináljon képet, nem ciki. Miért nem értik meg, hogy attól, hogy csücsörítenek nem lesz Angelina Jolie szájuk, a természetesség hatásosabb. Gyakran botlok ilyen képekbe, nem értem mi ez a mánia.

2011. aug. 5. 23:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Csinálják ezt ismert emberek is:)

[link]

Jah és a libák: Kacsapics@-száj járvány

http://www.youtube.com/watch?v=t-4ZJaPC5VU

2011. aug. 5. 23:43
 12/18 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:19

Háát, arcmodellkedtem egy időben, úgyhogy nem hiszem, hogy bányarém lennék,de te biztos jobban tudod.

2011. aug. 6. 00:07
 13/18 A kérdező kommentje:
Ezen józ nevettem. :))
2011. aug. 6. 00:09
 14/18 A kérdező kommentje:
jav:Jót.
2011. aug. 6. 00:10
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
attól mert az arcod szép még lehetsz testileg csökött
2011. aug. 6. 00:14
 16/18 A kérdező kommentje:
Te meg esetleg lökött. Ha már ennyire belemerültél a külsőmbe, nem vagyok modellalkat, alacsony vagyok és vastag a lábam, mások szerint hasonlítok Vivien Leighre, nem tudom, de nem is izgat, nem ez volt a kérdés.
2011. aug. 6. 00:23
 17/18 Adam1c1 válasza:
Mostanában én is rengeteg csücsörítős képet látok facebook-on, így rá is kerestem a neten, hogy kiderítsem, honnan ered ez a mánia. Így keveredtem ide, és látom, hogy ez már 2011-ben is így volt. Döbbenet hogy még ma is tart, mert rettenetesen idétlen szerintem. Rengeteg nő/lány amúgy jól nézne ki, de annyira vicces ahogy csücsörítve pózolnak. A legnagyobb baj az, hogy ismerős nyilván nem fogja nekik alákommentálni, hogy mellőzze a csücsörítést, mert nevetségessé teszi magát, az idegen férfiak pedig nyomják a lájkot a cél érdekében ahogy kell. Ennek pedig az a következménye, hogy még évekkel később is azt hiszi a legtöbb tini, hogy ez milyen jól is áll nekik, pedig egy vicc.
2014. aug. 16. 07:25
 18/18 anonim válasza:
Én tök véletlenül keveredtem ide, még csak nem is hasonló témában keresgéltem. De ha már "felbontottam ezt az időkapszulát" 2011-ből, én is itt hagyok egy cetlit. Közlöm az utókorral, hogy 9 évvel a kérdés után, 2020-ban is még mindig divat a kacsacsőrös csücsörítős - pucsítós "királylány" szelfi.
2020. jún. 15. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!