Veletek is fordult már ilyen elő?
Figyelt kérdés
Az egyik barátnőmmel találkoztam a héten. Jól éreztük magunkat meg minden. Viszont egy másik barátnőjével már másodszor fog találkozni( mert már kedden találkoztak) és ez nekem rosszul esik amiért vele többször találkozik. Úgy érzem vele kivételezik velem pedig nem érzi jól magát azért nem akar még egyszer velem találkozni. Szerintetek ha megkérdezem őt találkozik velem még egyszer? Én is szeretnék vele ilyen jóban lenni mint a ő a másik barátnőjével.2011. aug. 4. 09:04
2/4 anonim válasza:
Hivd at Magadhoz mind a kettot...
3/4 anonim válasza:
Hány éves vagy? 20 felett már nem szoktak ráérni az emberek ilyeneket rágódni.
Nekem is vannak olyan barátnőim, akikkel nincs 'értelme' együtt taliznom, mert tök más dolgokról beszélünk, egyiket ismerem 2 éve, a másikat 25 éve.
Emiatt nehogy már féltékeny legyél.
Nyugodtan hívd fel, hogy hétvégén is ráér-e pl. egy mozira. És ha olyan a helyzet, próbáld meg megkérdezni tőle, te is megismerheted-e a másik lányt.
4/4 anonim válasza:
Nem értem a problémádat. Eleve, miért kéne neki elszámolnia azzal, hogy kivel hányszor találkozik?
Ha akartok egymással találkozni, akkor találkozzatok, de nehogy már ez annak legyen a függvénye, hogy másokkal hányszor van együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!