Vannak még olyan lányok akikkel el lehet mindenről értelmesen beszélgetni?
00:30: Kár, de tényleg! Pedig minden álmom egy fizikus feleség! :):P Mondjuk Amy Mainzer asztrofizikus, aki az University című sorozatban is szerepel. :) Istennő. :) Hihetetlen okos, szenvedélyes, és gyönyörű. :)
Nem akartam úgy beállítani, szerintem nem is tettem, egyáltalán nem gondolom úgy, hogy ne lenne egy nő aki megalázna ebben a témában a tudásával. Már csak az előbbiek miatt sem. :)
A többi dologban egyetértek, de megjegyezném, mint látod, vannak/lehetnek kivételek. A szépség pedig, mint már említettem, relatív...szóval. :) Egyébként is, ha igényes egy nő, és eltalálja a magához való stílust, akkor minimum átlagosan szép lesz, ráadásul a belső tulajdonságok szépítenek! :) Köszönöm jó kívánságod! :) Viszont, ha kell! :):D Tényleg jóéjt! :D
Én szeretek másról is társalogni, értelmesebb dolgokról, bár én nem értek se a fizikához, se a csillagászathoz. Könyveket is csak ritka alkalmakkor olvasok. A csillagászi dolgokról olvasgattam már én sokszor, de általában nem értettem meg igazán vagy ha igen utána nem maradt meg annyira. De érdekelni érdekel, csak hát nem tudom megjegyezni. De filózgatni azt szeretek.
Általában az életről, az emberekről, világról, álmokról, reinkarnációról meg egyéb ilyenekről szeretek beszélgetni.
1 volt is ilyen akivel lehetett beszélgetni, ő is lány.
A másik két legjobb barátnőmmel nem nagyon. : ) Pedig ők sem buliznak, nem isszák le magukat, és nem cigiznek.
Nálunk nincsenek témában ezek, maximum a ruhákról szoktunk beszélgetni, meg fiúkról. De mellette még nagyon sok másról.
És az igaz, hogy ez kapcsolatban van a külsővel.
Nem vagyok egy szépség, az alakommal nincs baj (azt hiszem) de a fejemmel már igen. Ha lehetne választani akkor inkább választanék egy szép külsőt, mert akkor nem kéne mindig azon agyalnom, hogy jaj hogy nézek ki más meg milyen szép. És ez az emberi kapcsolataimra is kihat.
A sok agyalás, gondolkodás sem tesz jót, sokszor azt kívánom bár üresek lennének a gondolataim.
sajnos egyet kell értenem, az emberek közt sok az ilyen egysíkú, és a nők közt sajnos magasabb az arányuk.
hol szoktál kapirgálni?
23:21
mégis miről? a hasonló emberknek hol van esélyük megismerni téged?
23:25
:D ott a pont. vajon miért...
23:25
a másik oldalon is hasonló, de ennyire azért nem jellemző
23:28
többségében igaz, de úgyis lepontozzák, mert nem bírja a férfi önbecsülésük (na miért? egy nőnek nincs joga olyanhoz? éljen a feminizmus)
23:30
nyilván egy férfi is tud 5percre véleményt mondani a dior legújabb ajándékcsomagjáról, de ettől még nem tartozik az érdeklődési körei közé. itt ez a lényeg.
23:30
szerintem sem, de fogadd el hogy a filozófia és a nők egy asztalnál nem említhetők. nem várhatod egy nőtől hoyg egyszerre nő is legyen meg férfi is. ez ugyanolyan hiba, mintha egy nő elvárja, hogy a pascsy legyen kemény férfias, de egyébként a barátnője is egyben. biztos van ilyen, 1000ből 1, az is 300kmre és 40 évvel idősebb...
23:31
ez semmit sem árul el rólad, az emberek 80-90%a különlegesnek érzi/mondja magát, persze mind egyediek vagyunk, csak a valóság valahogy tejesen más...
23:37
érdekes fejtegetés :) lehet hogy igaz is. kérdés hogy te mennyire vagy szép fiú :D
23:42
szerintem fiúk közül sem érdekel mindenkit, de még az átlagot se.
ráadásul az elméleti kvantumfizika egy olyan dolog, amiről persze vicces beszélgetni, de gyakorlati lényege nincs.
23:56
van olyan fiú is aki szeret bulizni, iszik, dohányzik, és a sörözőben elméleteket ad elő matematikai képletekről, házibuliban jót röhög hogy ki volt meg kinek, aztán másodfokú egyenleteket oldanak meg az asztalnál.
erre varrjál gombot
na persze nem lány
00:05
az elmélkedéshez, mint filozófia sem feltétlenül kell műveltség. van olyan ember aki hiába művelt, nem lehet vele beszélgetni, inkább az érdeklődés a lényeg, meg a saját gondolatok.
úgy látszik cegléd a csúnyák mekkája :D
hidd el, más falvakban akkor is szép vagy ha megvan az összes fogad...
00:20
nem mindenkinél. van aki a trógerséget vagy az önrombolást is az észhez köti
00:22
ma már sajnos a kettő fogalma ugyanaz, és ha valaki ellenkező nemű, mindenféleképp próbára akar tenni "legózásban".
nocsak, egy kis nemzeti májhízlalás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!