Vannak még olyan lányok akikkel el lehet mindenről értelmesen beszélgetni?
Váltottuk már meg a világot kocsmaasztal mellett. Tudod, aki ilyen, az se folyamatosan beszél erről, csak gyakrabban az átlagosnál. Vagy nem tudom, mi az átlag. A baráti társaságomban gyakran beszélgetünk művészfilmekről, az életről, kultúráról, reformokról, nevelésről, sokfélék vagyunk, sokfelől, mást gondolunk és jó vitatkozni néha, csak úgy passzióból. De nem folyamatosan vagyunk ilyenek, azért csajok volnánk, szóval terítékre kerülnek a pasik, ki mit iszik, mi van otthon, milyen ruha, és kin. Na, érted.
Könyvtárba meg könyvekért megyünk. Lehet próbálkozni, meglepődnék rendesen.
Vizsgaidőszakban könnyű melléfogni, ajánlom a szorgalmi időszakot. Meg a performance-okat, kiskocsmákat, ilyesmiket.
Én ilyen vagyok (ez az egyik oldalam, mert erről az oldalamról érdekelt az embere véleménye akkor épp): http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Mit szólsz hozzá?
Hát azt hiszem, én vagyok a leggázabb, én nem járok bulizni, nem b*szok be, stb, ellenben semmit se tudok csillagászatról, művészfilmekről, olvasni utálok... Filozofálás szempontjából viszont emberedre találnál bennem :D
DE! Nekem egyetemen vannak olyan csoporttársaim, akik olyanok, mint amilyet Te keresel, ráadásul nem is kevesen, sőt jól is néznek ki, sőt nincs is mindnek barátja :D Szóval ne add fel a reményt ;-) Csak kell egy jó nagy adag szerencse az ilyesmihez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!