Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vannak még olyan lányok...

Vannak még olyan lányok akikkel el lehet mindenről értelmesen beszélgetni?

Figyelt kérdés
Nagyon felületesek lettek már azok a lányok is, akiket eddig érdekelt minden. Egyszerűen már csak a szex, pasizás, bulizás, illetve a felhőtlen üres fecsegés megy csak. Semmi komolyabb téma, filózás az életről, csillagászatról, magáról az emberről, vagy egy jó művészfilmről, könyvről...akármi. Nem, csak arról lehet, hogy de jó buli volt múltkor, kár, hogy lehányták. :D Legalábbis kb ilyen szinten megy a téma, és nem miattam. Lehet, hogy rossz helyen kapirgálok, de azért a Nagy számok törvénye alapján már.... :) Járjak könyvtárba, vagy micsoda?
2011. aug. 3. 23:17
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
36%
Az a baj hogy vagy értelmes vagy szép csajokat választhatsz, a kettő együtt nem játszik (lehet lepontozni diszkóban lerészegedős, bunkó pasi ágyában ébredős, majd a bánásmód miatt rendes srácoknál sírós szép "hölgyek" és persze "ne a külsőt nézd! - mondom folyton hátha valamelyik srác elhiszi és végre nekem is lehet valakim meg persze önbizalmam" okos és jókislányok).
2011. aug. 3. 23:28
 12/35 anonim ***** válasza:

Váltottuk már meg a világot kocsmaasztal mellett. Tudod, aki ilyen, az se folyamatosan beszél erről, csak gyakrabban az átlagosnál. Vagy nem tudom, mi az átlag. A baráti társaságomban gyakran beszélgetünk művészfilmekről, az életről, kultúráról, reformokról, nevelésről, sokfélék vagyunk, sokfelől, mást gondolunk és jó vitatkozni néha, csak úgy passzióból. De nem folyamatosan vagyunk ilyenek, azért csajok volnánk, szóval terítékre kerülnek a pasik, ki mit iszik, mi van otthon, milyen ruha, és kin. Na, érted.

Könyvtárba meg könyvekért megyünk. Lehet próbálkozni, meglepődnék rendesen.

Vizsgaidőszakban könnyű melléfogni, ajánlom a szorgalmi időszakot. Meg a performance-okat, kiskocsmákat, ilyesmiket.

2011. aug. 3. 23:30
 13/35 A kérdező kommentje:
Az így kicsit felemás lett. Az elsővel egyetértek, másodikkal is. Hasonlókat tapasztaltam én is. A többiek meg szerintem nem értik, hogy milyen mélységben akarok én ezekről a dolgokról beszélni. :) Tény, hogy van/vannak ilyen lányok, de szerintem nem egyre gondolunk.
2011. aug. 3. 23:30
 14/35 anonim ***** válasza:

Én ilyen vagyok (ez az egyik oldalam, mert erről az oldalamról érdekelt az embere véleménye akkor épp): http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Mit szólsz hozzá?

2011. aug. 3. 23:31
 15/35 anonim válasza:
itt itt :) ha gondolod, tesztelhetsz :P 23/L
2011. aug. 3. 23:36
 16/35 A kérdező kommentje:
23:28: Nagyjából egyetértek. Valami ilyesmit tapasztalok én is, de inkább az van, hogy egyszerűen ha egy lány szép, akkor túl sok "átlagos", átlag alatti fiú beszél vele, így egy idő után "leépül", lekötik egyszerűen az idejét, így nem is "fejlődik". Aki meg nem szép, az ráér, olvasgat, fejleszti magát...és sokszor átfordul igénytelenségbe. Az pedig semmivel sem jobb mint egy buta, szép lány.
2011. aug. 3. 23:37
 17/35 anonim ***** válasza:

Hát azt hiszem, én vagyok a leggázabb, én nem járok bulizni, nem b*szok be, stb, ellenben semmit se tudok csillagászatról, művészfilmekről, olvasni utálok... Filozofálás szempontjából viszont emberedre találnál bennem :D

DE! Nekem egyetemen vannak olyan csoporttársaim, akik olyanok, mint amilyet Te keresel, ráadásul nem is kevesen, sőt jól is néznek ki, sőt nincs is mindnek barátja :D Szóval ne add fel a reményt ;-) Csak kell egy jó nagy adag szerencse az ilyesmihez...

2011. aug. 3. 23:37
 18/35 anonim ***** válasza:
Na, Kérdező, izomból hárman is vannak, akikkel érdemes lenne eszmét cserélni. Hajrá.
2011. aug. 3. 23:39
 19/35 A kérdező kommentje:
23:30: Ilyesmire gondolnék én, mint Ti. Csak éppen kicsit komolyabb, mélyebb témák. Gondolom a Higgs-bozont bizonyításának a tudományos hatásairól nem sűrűn beszélgettek. Szóval értitek...ugye? :)
2011. aug. 3. 23:42
 20/35 anonim ***** válasza:
Háát igen :) Én bármiről szívesen beszélgetek, szeretem az érdekes könyveket, művészfilmeket, kicsit elvontabb dolgokat. Csak az a probléma hogy kib*szottul ocsmány vagyok és ez valamiféle "menekülés". Ha jól néznék ki biztos k*rvára nem érdekelnének ezek a dolgok. Élvezném az életet. Szerintem ne várj ilyen lányra. Akinek van ideje meg kedve ezekről a dolgokról beszélgetni az valószínűleg eléggé megkeseredett, ronda, etc. Nem kell lepontozni, ez csak az én véleményem, saját tapasztalat, osztálytársak, ismerősök. A "jó nők" az osztályomban büszkék rá hogy még életükben nem fogtak könyvet a kezükbe.
2011. aug. 3. 23:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!