Google+ vagy Faceook? Melyiket érdemes használni?
Nekem nem szimpatikus egyelőre a Google+, de lehet, hogy ha beindul, jó lesz.
Nekem már kicsit sok a Google-ből. Ami eleinte jó volt benne, ti. hogy egy helyen, egy felhasználónévvel és jelszóval e-mail fiók, Google Docs, Picasa, Blogger volt elérhető, ez tetszett.
De most pl. regisztráltam a G+-ra, és nem tetszett, hogy az egyébként titkos, privát Picasa albumaimat szó nélkül nyilvánossá tette az adatlapomon.
Sarkítok, de nem szeretném, hogy ha pl. Gtalkban dumálok valakivel, arról az egész ismeretségi köröm tudjon, egyelőre nekem túl sok, túlságosan egybefolynak a Google szolgáltatásai. Egyelőre jegeltem, ha többen lesznek rajta, adok neki még egy esélyt.
Google+
Egyszerű az indok: ugyanolyan szosölmédia mint a facebook, csak itt nem vagyok kénytelen 200+ volt középiskolai évfolyamtárs / iskolatárs / egyszer láttam messziről kontakttal "barátnak" lenni. Egyelőre a társaság is szofisztikáltabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!