Mit tennétek egy hazudós lánnyal, aki ki akar használni?
Nem szerelmi ügy. Pár napja a buszon leszólított egy lány, azzal hogy ugye nekem volt a multkor (hetekkel korábban) olyan brutál extrém hajam.(érdekel a fodrászat, de csak hobbiból csinálom) Beszélgettünk, kiderült hogy most végzős fodrásztanuló és hogy épp kéne egy modell extrém hajvágásra és festésre amire épp jó volnék (már 1 hónapja növesztem le a hajam mert nem akarom többet festeni, kinőttem belőle)
Szóval arra célozgatott hogy nem-e vállalnám-e el ezt a feladatot. Mielőtt leszálltam volna elkérte a telefonszámom de nem adtam meg, mondtam hogy jelöljön be FB-on. Meg is tette. Ezután jöttem rá hogy nem is 18 éves ahogy mondja hanem 20, és nincs is nyomozó barátja pedig ezzel hencegett vagy 5 percig, mivel egyedülálló és többszáz kép közül egyik sem utal arra hogy barátja lenne.
Igazából egy bazi idegesítő iphone-os hencegős rüvke. Az ok hogy mégsem akarom letörölni és letiltani mert állítólag már készül is a fodrász és hajhosszabbító üzlete és elmondtam neki hogy én fodrászkellék importtal foglalatoskodom, ő meg megörült az alacsony áraknak és modnta hogy lehet hogy üzletelhetnénk.
Szóval töröljem le a pics.b@ és ezzel adjam a tudtára hogy elvágta magát vagy csináljak úgy mintha nem vettem volna észre, áldozzam be a hajamat és később húzzak hasznot belőle?
Mert lehet hogy nem is lesz üzlete, csak a munkahelynek bejelölt szalonban gyakornokoskodik. Visont márkás cuccai voltak és látszott hogy pénzes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!