Tizen nyolc éves fiú vagyok, és nagyon szeretem hello kitty-t. De ezért még nem vagyok homokos. Miért hiszik azt mégis?
Figyelt kérdés
szóval már kisgyermek korom óta rajongok a cuki cicáért ^^. Nemrég kaptam az egyik barátnőmtől egy hello kitty-s babaházat, és van egy csomó cuccom is, plüssök, poszterek, stb.... viszont a szüleim egyre többször bántanak emiatt, és folyamatosan azt hiszik ßuzi vagyok. lehet nincs barátnőm még, de ennek más oka van. szóval van egy kis fityma szűkületem, de körülmetéltetni TUTI nem fogom magamat emiatt, úgyhogy egyenlőre alkalmatlan vagyok bármire is, próbálom nyújtani... szóval ez a baj, de a szüleim ezt nem tudják, és azt hiszik meleg vagyok, és az idióta nővérem állandóan szekál, és mindig ellő valami ßuzi viccet. Mit tegyek?2011. aug. 2. 19:49
11/11 anonim válasza:
hát bocs de én is kiröhögnélek :'D szerintem b.zi vagy de nem ítéllek el.
a fitymás dolog meg csúcs xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!