Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan és hol tudnék ismerkedn...

Hogyan és hol tudnék ismerkedni, ha utálom az emberek nagy részét?

Figyelt kérdés
Neten nincs semmi értelmes ismerkedő oldal, az utcai ismerkedés meg szinte lehetetlen. Sajnos a pénzes programok is problémásak, és tömegben nem érzem magam jól. Hol találok olyan embereket, akik nyitottabb gondolkodásúak, esetleg maguk is különcök?
2011. aug. 1. 19:50
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
sajnos eddig csak 1 használható válasz érkezett, de várok tovább
2011. aug. 2. 19:07
 12/25 anonim ***** válasza:
Mondjuk a pszichiáter várójában biztos összefutsz hozzád hasonlókkal, lesz közös témátok is, muhaha.
2011. aug. 3. 05:39
 13/25 A kérdező kommentje:
biztosan meredek, de nem is annyira muhaha, talán egyszer tényleg kipróbálom
2011. aug. 3. 05:44
 14/25 anonim ***** válasza:
A pszichiátrián lévő emberek többnyire gyengék, vagy már feladták. Nem érdekes ismerkedőhely.
2011. aug. 3. 08:33
 15/25 A kérdező kommentje:
ez is igaz. akkor művészembereket kell keresnem
2011. aug. 3. 14:53
 16/25 anonim ***** válasza:
A művészek egoisták, és közönséget keresnek, ill. hiúságuk kielégülését, nagyszerűségük felmagasztalását. Az önjelölt művészek. Az igazi művészek viszont normális életet élnek és alkotnak, megvan a saját életük.
2011. aug. 3. 18:14
 17/25 A kérdező kommentje:

"normális"? már a művészet eleve nem normális dolog. de mindenkinek más normális.

biztos vagyok hogy az egoistáknak is meg van a saját életük.

én inkább arra vagyok kíváncsi, hol ismerhetem meg őket, milyen alkalom van erre.

2011. aug. 4. 05:54
 18/25 anonim ***** válasza:

Normális élet alatt azt értem, hogy családjuk van, gyerekük, vagy csak egy háztartásuk, amit vezetnek, és nem attól lesznek művészek, hogy lumpolnak és hű de elvontak, mert a művészetükről beszélnek más művészekkel. Vannak olyanok, akik az alkotásban kiélik ezt, és egyébként emberiek.

A művészet is normális dolog. Ha abnormális lenne, büntetnék, vagy diliházba vinnék a művészeket. Mindenki csinálja, ha nem épp mesteri fokon, de... hobbizenészek, egy-egy rajz, a művészet ápolja a lelket.

Ismerkedni... Mint mondtam, normális emberek, so bárhol. De ha különlegesnek és felsőbbrendűnek gondolják maguk, akkor is le kell, hogy menjenek a boltba.

Művészetek völgye, különböző vásárok, ahol előadnak, vagy árulnak, figyeld a programfüzeteket: kiállítások megnyitóján, felovlasóesteken biztos akad egy pár, vagy ha az utcán tudakozódsz kicsit, csak találsz egy kávézót, ahová járnak.

2011. aug. 4. 12:01
 19/25 A kérdező kommentje:

sejtem mit akarsz mondani, de attól hogy valaki művész vagy művésznek hiszi magát, ugyanolyan ember lehet. meg aztán mi az igazi művész meg a lumpos?

szóval ezen értelmetlen gondolkodni.

nem mindent büntetnek ami nem normális. homoszexualitás, punk öltözködés, black metál... szerintem az emberek kis részébe szorult igazi művészlélek

"Mint mondtam, normális emberek, so bárhol."

engem pont nem a normális emberek érdekelnek

"ha különlegesnek és felsőbbrendűnek gondolják maguk, akkor is le kell, hogy menjenek a boltba"

ez sem igaz, mert ha nem boltba jár, vagy a rokonok bevásárolnak, esetleg magának termeszt, megint csak kizárva. de megpróbálhatom a boltban.

a fesztiválok vásárok jó ötlet. nem hiszem hogy kávézóban szívesen látnának engem, különösebben én sem szeretem.

2011. aug. 4. 17:43
 20/25 anonim ***** válasza:

Művészekkel általában kiállításmegnyitókon lehet találkozni, és ha te is foglalkozol művészetekkel, akkor szinte biztos, hogy azonnal bemutatnak téged mindenkinek, és segítenek neked. Igaz, én a segítségüket nem találtam annyira... szóval, "őszintének". A másik mód, hogy "nemnormális" emberekkel találkozz, az az, hogy elmész egy szerepjátékos találkozóra. Ott sem nagyon találsz "normális" embereket, viszont ők nem sznobok, és nem jellemzi őket az a fajta angolos "spleen" érzet, mint néhány művészt. =) (Igaz, már jó ideje nem voltam ilyen szerepjátékos találkozókon, már kicsit el is felejtettem, hogy milyenek.) Én mondjuk szintén nem vagyok "normális", de általában a hobbijuk alapján válogatom meg az embereket, mert ha azonos a hobbink, akkor el tudok lenni velük.

//Egyébként a művészek közül a fotósok körébe a legkönnyebb beférkőzni, azért is, mert belőlük van a legtöbb. =P//

2011. aug. 4. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!