Az általános iskolákban miért mindenki olyan pa*aszt?

Egyrészt általános iskolában mindig ott vannak azok, akik megmondják a tutit. (Szerintük)
Ha eltérsz a közízléstől, máshogy öltözködsz (akár ízlés, akár a pénz miatt), ha más zenét szeretsz, ha csendes vagy, ha "stréber" vagy, ha szemüveget hordasz vagy görbe az orrod, alacsony vagy vagy épp magasabb másoknál, és még sorolhatnám, ezek mind olyan dolgok ami miatt érdekes vagy a többieknek, de koruknál fogva (vagy épp neveltetés miatt) ezt nem tudják feldolgozni. És mi a legegyszerűbb? szekálni azt, aki más valami miatt. Én csak tudom. Én, aki tizenkét évesen még gyerek akartam maradni, és nem akartam se sminkelni, se a fiúkkal foglalkozni, én voltam az osztály kiközösítettje. Azért, mert rajzfilmeket néztem, és be is vallottam. (Ők is nézték, de tagadták, pedig mindig tudták, melyik részben mi történt.) Azért, mert lassú voltam, azért, mert nem akartam diszkózni hatodikosként. Tetű egy emberek vannak, és ezek felnőtt korukra is tetűk maradnak sajnos.

Hozzá kell szokni. Az életben végül is társadalmi ranglétra van. Íme:
Lúzerek, akik fogyatékosak (szellemileg)(legalsó fok)
Kevésbé lúzerek (ők már szellemileg normálisak)
Átlagosok
Átlagon felüliek (a legtöbb iskolai "osztályvezér" ezen a szinten van)
A Legjobbak (ezek tényleg a legjobbak és tudják is)!
A legjobbak jellemzői: Magas IQ, izmos test, szép arc.
hajátok nagyon kösz hogy az IQ-l beszélünk nem pedig erről
de elsőknek meg nagyon köszönöm a válaszokat ja és amúgy én is köszönöm a linket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!