Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Magyarországon lehet olyan...

Magyarországon lehet olyan nevet adni egy embernek, hogy Gaara?

Figyelt kérdés

Bocsi, hogy hülye a kérdés, de érdekelne :)

Ja, és bocsi, ha rossz kategóriába írtam :)

2011. júl. 28. 13:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Köszi:)Ha lesz időm belenézek.
2011. júl. 28. 16:52
 12/24 A kérdező kommentje:
Nincsmit :) Amúgy ez nem is olyan rossz :) No meg a Bleach. Am. nekem Gaara a kedvencem :)
2011. júl. 28. 17:54
 13/24 anonim válasza:
86%

Szerintem még ha engednék is, elég érdekesen hangzana. Gondolj bele, például: Kovács Gaara, ez milyen már? XD

Nem beszélve arról, hogy a Gaara hepburn átírás, tehát magyarban valószínűleg Gara-nak vagy Gárának kéne írni, ami valahogy így nézne ki: Kovács Gara vagy Kovács Gárá. Még ránézni is szörnyű.

Inkább hagyjuk meg az ilyen neveket a japánoknak, az ő vezetékneveikhez illenek igazán ezek a nevek.

(A többség a Shippuudenben megszereti Gaara-t)

2011. júl. 29. 17:56
 14/24 A kérdező kommentje:
Igen de ha mondjuk külföldi az egyik szülő akkor már nem is olyan rossz :) Hogy mondjak is külföldieket: Pl: Dazai Gaara vagy Harami Gaara vagy Thompson Gaara vagy Gaara Clark stb. Ezt most csak úgy találomra:)) Bár ha majd lesz gyerekem 100°százalék h így fogom hívni :) Ja, lánynak meg Hinamori :)
2011. júl. 29. 18:06
 15/24 anonim ***** válasza:
15%
te nagyon buta vagy..1életremegkeserited ezzel szegény leendő gyerekeid életét:D
2011. júl. 30. 19:02
 16/24 A kérdező kommentje:

Azért mert más tetszik, nem vagyok buta. És majd nevet változtat ha akar :D

De am. még csak 13/L

2011. júl. 30. 19:19
 17/24 anonim ***** válasza:
majd kinövöd.
2011. júl. 30. 20:37
 18/24 anonim ***** válasza:
73%

Butaság egy sorozatszereplőről gyereket elnevezni. Mire kamasz lesz szerencsétlen, már nem is "divat" a sorozat, érdektelenné válik a név.

Ez pont olyan, mint az Esmeralda című szappanopera hazai vetítésének idején... sok kis Eszmeralda lett hirtelen itthon.

Ez olyan gáz!

Most Naruto láz van egyes körökben és jönnek a Gaara gyerekek? Neeemár!

Szegény kölyök már azt se fogja tudni mi az a Naruto. Nevetséges ósdi, dolog lesz akkorra.

"Naruto? Jah, hát Anyám azon nőtt fel" XD Kimegy addigra a divatból. Ciki lesz.

2011. júl. 30. 22:20
 19/24 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem kizárt, hogy ezt engedélyezzék. Egyik fontos feltétele ugyanis, hogy el lehessen dönteni a névről, hogy férfi vagy női névről van-e szó. Ez itt egyáltalán nem egyértelmű. Ezen kívül csak fonetikusan lehet leírni a neveket. Ez, hogy Gaara, hát szerintem angol fonetika szerint van, nemde? Mivel én el nem tudom képzelni, hogy kell ejteni ezt a dupla a-t a névben.
2011. júl. 31. 11:08
 20/24 A kérdező kommentje:
Mondtam már hogy engem nagyon nem érdekel a Naruto, nekem csak a név tetszik.
2011. júl. 31. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!