Ha álmosak vagyunk, akkor normális, hogy sebezhetőnek érezzük magunkat?
Szerintem igen, már ha arra gondolsz, hogy jobban szeretsz bezárt ajtók mögött aludni. A legtöbb embernél így van, csak ilyen körülményeknél tud nyugodtan aludni.
Némelyek éberalvók lesznek, ha úgy érzik, nincsenek teljes biztonságban. (Mint sokan a buszon)
Ha észreveszed magadon, hogy túl sok ilyenen gondolkodsz, akkor komoly baj van veled. kezdesz megőrülni- ez nem vicc. Minden őrült így kezdi, hogy először gazemberségeeken gondolkodik...
Lehet már most is van valami baj veled, ha ide is kiírod...
12:10
Ugyan, a nyomozók és pszichopaták észjárását is csak egy hajszál választja el, mégsem őrültek a nyomozók.
Eddig is fura voltál, de ha már nyomozónak képzeled magad?! Mivel jössz még elő, vagy unatkozol?
persze, majd egy nyomozó feljön a fórumra hogy tanuljon tőlünk :D
Menjél már.... :D
19:09
Ki mondta, hogy nyomozó vagyok? :DDDD
Arra akartam rávilágítani, hogy ha a kommentem úgy értelmezed, hogy kezdődő őrültség, akkor tévedsz, hisz pl a nyomozók is gondolkodnak ilyesmin, amikor megpróbálnak az elkövető nyomára bukkanni.
Rövidebben, hogy értsd: hülyeség volt a kommented :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!