Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Toleráljátok a "művészlelkek"...

Toleráljátok a "művészlelkek" kis bolondériáit?

Figyelt kérdés
Beszélek itt a feledékenységről, a késésről, a komolytalanságról, stb. Illetve mit szerettek és mit nem az ilyen emberekben?
2011. júl. 26. 18:56
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Én nem vagyok művészlélek, de ez mind igaz rám. Elfogadnak így, inkább poénkodnak rajtam.
2011. júl. 26. 19:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Én művészlélek vagyok, és eléggé elviselik a dolgaimat. Persze én is hasonlóan viszonyulok másokhoz többnyire.
2011. júl. 26. 19:03
 3/8 anonim ***** válasza:
heh? ugyan azt fogadom/nem fogadom el bennük, mint egy "nem művészlélek"ben. és azt külön szeretem az ilyen emberekben, ha alkotnak valami szépet..
2011. júl. 26. 19:05
 4/8 anonim ***** válasza:
En nem vagyok ilyen ember, de mindenkit probalok toleralni. Amig valaki nem veszelyes masra, magara, nem sodorja bajba adott tulajdonsaga, addig oke. Mindenki mas, el kell fogadni. Most hiaba zavar, hogy valaki pl. elkesik. Nekem is biztos, hogy van olyan tulajdonsagom, ami mast zavar (pl. zarkozottsag).
2011. júl. 26. 19:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Le lehet pontozni, de én egyáltalán nem tolerálom. Az ilyenek késnek a munkahelyről, mindent elfelejtenek, helyettük kell dolgoznunk.
2011. júl. 26. 19:10
 6/8 anonim ***** válasza:

a komolytalanságot nagyon nem tudom tolerálni, pláne, ha olyan helyzetben vagyunk, ami megköveteli a komoly gondolkodást.

késni én is szoktam, és hajlamos vagyok megfeledkezni dolgokról.

nem szeretem az elszállós művészlelkeket. a racionális emberek közelebb állnak hozzám, szívesebben vagyok az ő társaságukban.

2011. júl. 26. 19:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát én nem tudom minden tartozik a "művészlélek" bolodériák sorába.. mindenesetre azt a fajta késést nagyon nem tolerálom, mikor az illető kijeletni, hogy "ő, mindig elkésik, ez van. el kell fogadni" semmi bűnbánat, bűntudat.. hanem szokjam meg, hogy ő jobb esetben 20 perc múlva lesz a magbeszélt helyszínen. Hát az kapja be, ha ennyire nem tiszteli a másik embert, a barátait.

Szóval, ha valaki ezen a címen enged meg magának sokmindent, - pl. rendszeresen nem lehet rá számítani - mert ő művészlélek, azt nagyon nem tolerálom.

2011. júl. 26. 19:25
 8/8 anonim ***** válasza:
hát én nagyon nem szeretem a művészlelkeket :D
2011. júl. 26. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!