Mi a véleményetek a Kristóf nevű emberekről?
Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 18:21
11/18 anonim válasza:
Nekem kicsit kisfiús név, de nem tartom rondának.
12/18 anonim válasza:
Akkor még egyszer...nem a név alapján ítélek meg senkit, pl attól mert 5 Niki visszautasított, nem mondom azt, h többet Nikiknél nem próbálkozok. ;)
Volt egy Kristóf nevű ismerősöm, jó srác volt, de már nem tartjuk a kapcsolatot.
A név maga pedig nem tetszik.
13/18 anonim válasza:
Nekem Steiner Kristóf jut róla eszeme. :S
15/18 anonim válasza:
nekem nem tetszik a név. a bátyám is és a legjobb fiú barátom is kristóf, és szöges ellentétei egymásnak, ezért mindkettejükről mást gondolok. szeretem őket, de ha például lenne egy tajparaszt kristóf ismerősöm, őt nem szeretném csak azért mert kristófnak hívják. :D ezért elég buta a kérdés
16/18 anonim válasza:
A Kristóf névről egy magas, jóképű fiú jut eszembe. Nagyon tetszik ez a név. A fiamnak is adnám ezt a nevet.
19/L
17/18 anonim válasza:
Szép név. Ismertem is 2 embert ilyen névvel.
Erős akaratú, küzdőszellemmel megáldott, kemény emberek voltak. (és magasak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!