Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a cigányokról?

Mit gondoltok a cigányokról?

Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 19:19
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
34%

Felnőtt egy nemzedék aki nem dolgozhatott,

A munkanélküliség ,a nélkülözés a pénztelenség megöli az ember lelkét.

2011. júl. 26. 17:37
 22/28 anonim ***** válasza:
Basszus, van egy írástudó cigány, mostmeg szófosása van!
2011. júl. 27. 11:18
 23/28 anonim ***** válasza:
0%
NEM MINDENKI CIGÁNY AKI ANNAK LÁTSZIK!!!
2011. júl. 27. 12:41
 24/28 ShadowMan69 válasza:
sztem olyanok mint a zombik agyadra mennek:)
2011. júl. 29. 01:10
 25/28 soldierdan válasza:

itt valaki írja hogy a cigányokat elnyomják meg stb...

EMBER TE ITT ÉLSZ ??????????????????

a magyarokat lenézik, nem dolgoznak, hetente járnak segélyért, lopnak-csalnak-hazudnak, Úgy felemeli őket ez a baszott kormány is, egyszer mentem hazafele az iskolából és ekkor elém állt egy bő 22 éves cigány (én 12 voltam)és azt mondja: "Na pínzt vagy telefont" és előhúzott egy kést. szerencsémre apám ott volt és mivel ő rendőr szépen letartoztatta. Szóval te csak ne istenítsd a cigányokat.

2011. aug. 9. 11:27
 26/28 anonim válasza:
nem azért vannak normális cigányok mert más nép megnevelte.. ez hülyeség !
2012. júl. 21. 11:02
 27/28 anonim válasza:
Fehér cigány vagyok, kis családom van és az éretségire tanulok. Tényleg nagyon sok mocsok van köztünk. Miattuk ég a pofám és nyögöm az előítéleteket. Az összes barátom magyar. Nem véletlenül. Meg vannak a tulajdonságaim ahoz hogy letagadjam hogy cigány de nem teszem mert bekem is kell valahová tartoznom. Teljesen nem tartozom a romákhoz de a magyarokhoz. Hiszen egy magyar ember vagyok csak az összes rokonom roma. El tudjátok képzelni milyen érzés ha a saját anyád azt mondja neked hogy ,,ne mond el hogy romungró vagy, mert az a cigányok egy hitvány fajtája"? De, miért?
2015. okt. 18. 00:26
 28/28 anonim válasza:
Bocs a a fogalmazásért és a hibákért. (Diszlexia)
2015. okt. 18. 00:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!