Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a velemenyetek a romaniaban...

Mi a velemenyetek a romaniaban elo magyarokrol?

Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 11:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"Mindig is megakartam kérdezni egy Romániában élő magyartól

hogy ott hogy bának a romákkal keményen vagy nem törődnek velük?"

Menjetek, várnak rátok!

2011. júl. 25. 11:43
 12/19 A kérdező kommentje:
Nalunk a romak nincsenek epp olyan durvan elitelve mi magyarorszagon . De szerintem attol fugg hogy hogyan viselkednek . Ha normalis emberkent viselkednek akkor semmi gond veluk !
2011. júl. 25. 11:54
 13/19 anonim ***** válasza:

Egy válaszolónak: Nem értem miért ítélnének el azért mert Romániából jössz. Én nem tenném, legalább is nem a származása miatt ítélek el valakit. De persze, van aki nem így gondolkodik...

Én nem gondolok semmit a romániai magyarokról egyébként, emberek mint mi és magyarok. Erdélyben voltunk a családommal és nekik jó sok barátjuk/ismerősük van onnan, régen ismerték meg őket mikor ott jártak. hát velük jó volt találkozni, örültek nekünk, kedvesek voltak, aztán ennyi :)

2011. júl. 25. 11:55
 14/19 A kérdező kommentje:
Oke ha ez szukseges megtanulok helyesen irni de legyszi ne legyel mar ilyen bunko ,meg el se koltoztem es maris elkezdodott ... Na mindegy szerintem jobb lenne ha nem koltoznenk sehova :((
2011. júl. 25. 12:00
 15/19 Draug ***** válasza:

Ne törődj vele... ha csak gyakorikérdéseket nézed, akkor is rá lehet jönni, hogy a helyben született magyarok nagy része sem tud helyesen írni...

Egyik válaszoló már beírta, hogy ő szívesen látna, én csatlakozom hozzá :)

Az, hogy van néhány bunkó, ne tántorítson el semmitől!

2011. júl. 25. 12:19
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha átköltöznétek, akkor se lenne semmi gond. Nektek kint talán tényleg fontosabb az, hogy magyarok vagytok, itt Magyarországon ez nem nagy dolog, talán ennyi a különbség. Biztos lesz olyan is, aki meg fogja jegyezni, milyen szépen megtanultál magyarul de a többség nem foglalkozik ilyenekkel és tisztában van vele, hogy nem román az anyanyelved.
2011. júl. 25. 12:22
 17/19 anonim ***** válasza:
5%
Mielőtt ott születtek, már azelőtt elcsatolták... Persze. Le lettem pontozva. De tudom mit beszélek. Amúgy kérdező.. Ha ide jöttök magyarországra, senki nem fog leszólni, kiközösíteni.
2011. júl. 25. 16:48
 18/19 anonim ***** válasza:
93%

"meg el se koltoztem es maris elkezdodott"

figyelj, mindenhol vannak voltak és lesznek lekezelő, kiközösítő emberek! lehet ott is ahova költöztök, lehet nem. de azért mert egy ember mondott egy rossz szót, ne szomorodj el annyira, vagy ilyesmik..! :) te se ítélj meg minket pár bunkó után.. vannak ilyen emberek persze. de ők is csak néhány elfucserált fazon.

2011. júl. 25. 22:18
 19/19 anonim ***** válasza:

Na végül mi lett? :)

Ideköltöztetek?

2011. aug. 21. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!