Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egy csúnya lány hol ismerkedhe...

Egy csúnya lány hol ismerkedhet a neten?

Figyelt kérdés

Bocsi,tudom hogy vannak ilyen kérdések,csak most úgy elszomorodtam,hogy feltettem én is:( Az a problémám, hogy nem vagyok valami szép és erről rögtön megítélnek:( +még az is probléma hogy én nem járok bulizni,mert nemszeretek, ráadásul 5ös tanuló vagyok és ezért strébernek tartanak.Aki elviselné a külsőmet annak ez a baja:( Most mit tegyek?

Egy elkeseredett 15 éves lány

2011. júl. 24. 17:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
92%
A nők olyanok, mint az almák a fán. A legjobbak a fa tetején vannak.A legtöbb férfi nem nyújtózkodik a jókért, mert félnek, hogy leesnek és megsérülnek. Ehelyett néha csak elvesznek egy almát a földről, ami nem olyan jó, viszont könnyű.Az almák a fa tetején azt gondolják, hogy bennük van valami hiba pedig valójában ők csodálatosak. Csak várniuk kell a megfelelő férfira, aki elég bátor lesz hozzá, hogy felmásszon a fa csúcsára :)
2011. júl. 27. 22:05
 12/17 A kérdező kommentje:
Azta,ez nagyon szép:)Köszi:D
2011. júl. 27. 22:07
 13/17 anonim ***** válasza:
70%

Utolsó,ezt tényleg nagyon szépen mondtad. :)

Nekem is kb. ez a bajom, mert a többiekhez képest olyan csúnyának érzem magam. Sokan mondják, hogy kifejezetten szépnek látnak, de mások meg "ugye tudod, hogy iszonyúan ronda vagy?" dumával jönnek, meg tavaly volt egy csaj a suliban, aki nem is ismert, de amikor csak meglátott mindig odakiabálta nekem, hogy "szia ronda lány". Na, ez elvette az önbizalmamat teljesen, pedig a fényképeken utólag nem mindig vagyok csúnya, bár van néhány, amitől hőgutát tudnék kapni... :)

2011. júl. 28. 06:16
 14/17 anonim ***** válasza:
80%
ha ez megnyugtat én sem vagyok szép. Csináltattam fényképésszel fotót, felraktam a netre és volt, aki a kép alapján belém szeretett. Smink, frizura sokat tesz. Ne hanyagold el magad, légy kedves, ennyi. 15 évesen meg nem neten kellene ismerkedni, még veszélyes lehet.
2011. júl. 28. 09:13
 15/17 anonim ***** válasza:
78%
Olyan nincs hogy csúnya mert minden embernek más más tetszik. Biztos te is tetszel valakinek csak kevés az önbizalmad.
2011. júl. 28. 13:40
 16/17 anonim ***** válasza:

Nincsen ronda nő, csak eltérő ízlésű férfiak.

Tuti van vki a világon akinek bejössz, nyugi.

Amúgy netes ismerkedésre Randivonal, chat.

2011. júl. 29. 00:00
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Mindenkinek megy a zöld kezecske;D
2011. júl. 29. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!