Egy csúnya lány hol ismerkedhet a neten?
Bocsi,tudom hogy vannak ilyen kérdések,csak most úgy elszomorodtam,hogy feltettem én is:( Az a problémám, hogy nem vagyok valami szép és erről rögtön megítélnek:( +még az is probléma hogy én nem járok bulizni,mert nemszeretek, ráadásul 5ös tanuló vagyok és ezért strébernek tartanak.Aki elviselné a külsőmet annak ez a baja:( Most mit tegyek?
Egy elkeseredett 15 éves lány
Utolsó,ezt tényleg nagyon szépen mondtad. :)
Nekem is kb. ez a bajom, mert a többiekhez képest olyan csúnyának érzem magam. Sokan mondják, hogy kifejezetten szépnek látnak, de mások meg "ugye tudod, hogy iszonyúan ronda vagy?" dumával jönnek, meg tavaly volt egy csaj a suliban, aki nem is ismert, de amikor csak meglátott mindig odakiabálta nekem, hogy "szia ronda lány". Na, ez elvette az önbizalmamat teljesen, pedig a fényképeken utólag nem mindig vagyok csúnya, bár van néhány, amitől hőgutát tudnék kapni... :)
Nincsen ronda nő, csak eltérő ízlésű férfiak.
Tuti van vki a világon akinek bejössz, nyugi.
Amúgy netes ismerkedésre Randivonal, chat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!