Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nagyon csúnya az írásom (lány...

Nagyon csúnya az írásom (lány létemre). Mivel lehetne ezt kiküszöbölni? :/ 14/L

Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 19:44
 1/8 anonim ***** válasza:

Megszoktad, ha gyorsan írsz, és az úgy ronda lett, aztán lassítottál, de még mindig ronda volt.

Próbálj meg lassan, de szépen írni, majd azokat a betűformákat tartva, fokozatosan egyre gyorsabban.

2010. márc. 4. 20:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Relatív az, hogy csúnya. Írj 2-3 mondatot és tedd fel ide a képet, hogy tényleg csúnya-e.
2010. márc. 4. 20:05
 3/8 anonim ***** válasza:

Őneki meg a neve csúnya:

[link]

Az írása sexy.

2010. márc. 4. 20:07
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is relatív az, hogy mi csúnya. Írj pár sort - pl a kérdésed - és fényképezd be! Akkor majd megmondjuk, hogy kell -e rajta változtatnod. :)

Egyébként az írást tudod, mi teszi nagyon széppé? A helyesírás. :) Ha nem húzod ki minden második szavad, és nem írod a muszáj-t muszály-nak, akkor szép lesz az írásod, bármilyen ronda is. :)

Amúgy javítani mindig lehet. Pl próbáltad már eldönteni az írásod? Lehet, hogy úgy szebb lenne :)

Ja, és még valami: az ember írásképe alapvetően később alakul ki teljesen, én pl teljesen máshogy írtam ált. suliban, meg gimnáziumban, mint most. És ha megnézem 10, 5, és 2 évvel ezelőtti írásaimat, azt látom, hogy ahogy 10 éve írtam, teljesen másmilyen, mint ahogy 5 éve. Viszont a 2 évvel ezelőtti írásaim teljesen ugyanúgy néznek ki (betűk, sorközök, vonások, etc.), mint most.

Tehát nagyjából 20 éves koromra alakult ki egy biztos íráskép. :)

23L

2010. márc. 4. 20:16
 5/8 anonim ***** válasza:

Úgy van, ahogy a 20.16-os válaszoló írta. Én is nagyon csúnyán írtam még gimiben, pontosabban nem csúnya volt, inkább...kiforratlan, vagy nem is tudom, hogy fogalmazzak. Későn érő voltam, a személyiségem is később lett erős, magabiztos. Addig az írásom is folyton változott.

Ami segíthet: sok olvasás (nem vicc), finommotorika fejlesztése - tornáztasd az ujjaidat, írásgyakorlat, illetve próbálj meg a két kezeddel egyszerre más ritmust dobolni. Mondjuk ballal tákat, hozzá jobbal titiket (persze lehet nehezebbet is, ahogy tetszik/megy). Tudom hogy hülyeségnek tűnik, de nagyon jól fejlesztik ezek a gyakorlatok az agyad bizonyos részeit. Sok sikert :)

2010. márc. 4. 20:28
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem kerek, és ha nem vonalas a füzet akkor alig van hogy egyenesen tudok írni. :/

nem tölti fel ez a szar, nekem meg most mennem kell.kösz a segitséget

2010. márc. 4. 20:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha nem tudsz sima lapon egyenesen írni, akkor használj sorvezetőt!

Esetleg újra elkezdheted az írástanulást. Fura, hogy ezt mondom, de amikor az én kézírásom csúnyult el, akkor ezt csináltuk. Először a betűelemeket gyakoroltam, utána a betűket, betűkapcsolatokat. Használt, és azóta is majdnem mindenki el tudja olvasni az írásomat.

2010. márc. 4. 21:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Engem sose érdekelt, és szépen meg is tanultak olvasni az érintettek. Mármint engem :)
2010. márc. 5. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!