Egy csúnya lány hol ismerkedhet a neten?
Bocsi,tudom hogy vannak ilyen kérdések,csak most úgy elszomorodtam,hogy feltettem én is:( Az a problémám, hogy nem vagyok valami szép és erről rögtön megítélnek:( +még az is probléma hogy én nem járok bulizni,mert nemszeretek, ráadásul 5ös tanuló vagyok és ezért strébernek tartanak.Aki elviselné a külsőmet annak ez a baja:( Most mit tegyek?
Egy elkeseredett 15 éves lány
köszönd meg istennek, hogy nem adott olyan (khmm) "szépséget" mint egyesi pics@'knak. így nyíltabb a világra irányuló látóköröd, nem veszik el az agyad a fiúk. kifejezetten előny, bár hiába magyarázom, ezt ilyen gyorsan nem lehet felfogni.
keresned kellene valamit ami meghozza az önbizalmat.
én sem vagyok egy világszépe (fiú vagyok) de jó arcnak tartanak mert jó humorom van (mások szerint, és szerintem is :D ). ha az ember vidámabb az megszépíti. ha gondolod írj privi üzenetet. én bárkivel szívesen beszélgetek. (amúgy sem telik izgalmasan a nyári szünet...)
Első dolog: egy nő sose csúnya ha magabiztos.
Második: Attól hogy 5ös tanuló vagy még elengedhetnéd magad, mert a szobád négyfala közt max a pók fog behálózni.
Harmadik: 15évesen pasiügyben elkeseredni nem szabad.
Negyedik: ha megadod az email címed szívesen segítek önbizalom trainingbe, rengeteg lánynak ez a problémája mostanában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!