Ugyan már! Dehogy ciki! Az a ciki, ha nem tudod kontollálni az obszcén szavakat, ha nem tudod megállni, hogy kimondd őket. Persze a szorosabb baráti körben lehet néha-néha csúnyábban beszélni. Egyszerűen tudni kell, hogy mikor, mit szabad mondani. De egyáltalán nem ciki, hanem az igényesség egy jele, szerintem.
2009. ápr. 4. 22:14
2/11 anonim válasza:
Az első hozzászólónak teljesen igaza van, egyetértek vele, szóval nem írom le még egyszer ugyanazt...:)
Amúgy én szeretek káromkodni, de persze nem mindegy, hogy hol és kik előtt.
24/L
2009. ápr. 4. 22:17
3/11 anonim válasza:
Abszolút nem. Sőt, szerintem is undorító és igénytelen, ha egy lány káromkodik.
2009. ápr. 4. 22:24
4/11 anonim válasza:
A válaszom ugyanaz, mint az elõttem levõknek.
Nem ciki, sõt vehetne példát rólad az a sok szépszájú gyermek is :) De a lényeg, hogy léteznek még értelmes emberek is :)
2009. ápr. 5. 00:15
5/11 anonim válasza:
Nem ciki. Te úgy beszélsz, ahogy akarsz. Szerintem a csúnya szavaknak, akár férfi, akár nő számára, ott van helye, ha az illető valóban dühös. De "csak úgy" dobálózni velük igénytelenség szerintem is.
De ha a barátaid szerinted csúnyán beszélnek, ne szólogass rájuk állandóan, mint valami felsőbbrendű erkölcs-csősz, mert idegesíteni fogja őket, ha már nagyon hozzászoktak a trágársághoz.
2009. ápr. 5. 10:53
6/11 anonim válasza:
Brrr, már hogy lenne ciki?!!!
Ha nem tetszik, még baráti társaságban se tedd. A lazább beszédhez egyáltalán nem kell csúnyán beszélni!!
Gratulálok a felfogásodhoz, Szüleidnek a nevelésükhöz! Az ilyen fiatalokat kellene példaképként a társaik elé állítani!
2009. ápr. 5. 10:54
7/11 anonim válasza:
Szerintem pedig igenis szólhatsz nekik, főleg azoknak, akikkel igazán jóban vagy! Nem lehordva őket, csak (amikor elhangzik az 5. b...meg egy mondaton belül) megkérdezni, hogy muszáj e így beszélniük? Persez, ha nem veszik a lapot, nem kell eröltetni.
2009. ápr. 5. 10:57
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Néha rászólok a barátnőmre,ha másért nem legalább azért mert a tanárok nem nézik jó szemmel a csúnyabeszédet,és van aki még így is össze-vissza káromkodik órán.
2009. ápr. 5. 15:28
9/11 anonim válasza:
Persze, néha próbálhatsz velük erről besélni, én csak azt mondtam, hogy állandóan ne. Volt egy osztálytársam, aki még a "tök jóért" is rámszólt, na akkor már felment a pumpa és otthagytam. :D
2009. ápr. 7. 12:15
10/11 anonim válasza:
Már bocs, de egy kicsit butus vagy :D Ez hogy lenne ciki? Szép dolog. (amúgy nem baj ha adok egy választ 4 év után?)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!