Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Idén nyáron már nem lesz jó idő?

Idén nyáron már nem lesz jó idő?

Figyelt kérdés

:(

öt évvel ezelőtt volt ilyen, akkor augusztus elsejével elvágták és egész végig esett az eső. Úgy néz ki, hogy ez most megint ilyen lesz :(

2011. júl. 24. 12:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Sajnos már elég kicsi az esély arra hogy lesz még olyan kánikula ami az elmúlt hetekben volt. Ne félj lesz még jó idő, csak nem olyan ami az elmúlt 2 hétben volt. :(
2011. júl. 24. 12:17
 2/7 skarma ***** válasza:
A jó idő relatív. Én például ezt nagyon élvezem, a kánikulát meg utálom. De a kérdésedre válaszolva, szinte biztos hogy lesz még dögmeleg, hiszen még egy teljes hónap van a nyárból.
2011. júl. 24. 12:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Lesz még nagyon jó idő. Már kellett ez a kis lehűlés. Békés megyében főleg.

Hidd el, lesznek még 35 fokok, fogod még kívánni a hűvöset. :)

2011. júl. 24. 12:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen nincs hideg, ez valahol még kellemes is, hogy nincs az a nagy kánikula, mert kirándulásra nagyon jó, csak az eső miatt még azt sem lehet. Terveztünk többféle "árokbeli" kirándulást. A holdvilág-árok, Lukács árok és a Bakonyban a cuha-völgyét, de ilyenkor nem lehet :( És úgy látom, hogy egészen augusztus elejéig ilyen lesz sajnos. Idén szinte alig úsztam a Tavakban. A Balcsin egyszer fürödtem, a velencei-tóban is maximum négyszer. Pedig tavaly előtt nagyon jó volt, voltak hetek, amikor szinte minden nap tudtam úszni. (Itt lakom a környéken)Hát mindegy ez van, a természetben élünk. Még örüljünk, hogy nem voltak olyan nagy katasztrófák, mint tavaly, mert az iszonyú volt. Bár úgy hallottam, hogy Debrecenben volt valami egy pár hete
2011. júl. 24. 12:35
 5/7 A kérdező kommentje:

Jaj köszönöm a válaszokat, bocsánat csak most vettem észre a két utolsó írást. Majdnem egyszerre írtunk :)

Igen, hát azért az jó lenne, ha még tudnánk egyszer-kétszer Balcsizni. Évek óta nem nyaraltam és ilyenkor egy balcsis nap az nagyon fel tud üdíteni.

2011. júl. 24. 12:38
 6/7 A kérdező kommentje:

[link]

E szerint az előrejelzés szerint egészen 22,-ig ilyen lesz az idő:(

2011. júl. 24. 12:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát, azért én azt olvastam, hogy lesz még strandidő az idén is. Mondjuk én élvezem, hogy nincs az a dög hőség, kész voltam már abban az egy hétben, amikor aludni sem tudtam, már a lélegzetvétel is fájt.

Bár az tény, hogy pont akkor itthon kellett rohadnom, meg dolgozni, nyaralni meg most tudnék menni, meg augusztus elején, ráadásul sátrazni mennék, azt meg tényleg csak akkor lehet, ha éjjel is jó meleg van.

2011. júl. 24. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!