Adott egy gomb, amit ha megnyomsz kapsz több millió forintot, viszont egy ember meghal a világon, nem tudhatod ki. Megnyomnád?
A film címe: A DOBOZ! :DD nevettem a többi alternatíván.
tökre le van pontozva minden filmes oldalon, furi, nekem meg pont különlegesen tetszett. nézd meg esetleg ;)
Én nem nyomnám meg 120%! Vagy még több. maximum akkor, ha az életkörülményeim a béka segge alatt lennének - a lelkem már "nem élne".
23:55
Harmadszor is leírhatom a kedvedért, nem, nem lennék felháborodva, ha valaki olyan halna meg akit ismerek sem. Legalább történik valami érdekes. Olyan személyt meg nem tudok neked említeni akit mindenkinél (vagy akár csak egy kicsit is) szeretnék, tehát miről beszélünk? Meghal akkor meghal, mindegy ki az. Az írásod többi részét meg nem értem, de mindegy. Vagyis értem mire akarsz célozni, de ez is csak valami közhelyes sablonszöveg, amit előszeretettel írogatnak itt is az emberek, otthon a kényelmes lakásból, de mikor helyzet van, nem mindenki gondolja át, hanem teszi ami épp neki jó. Amivel szerintem nincs baj, az ember foglalkozzon az önmaga boldogulásával, nem lenne ennyi elégedetlen, folyton nyavajgó, kesergő ember, ha mindenki azt csinálná, ami neki jó. (És ne gyere azal, hogy akkor mindenki folyton áttaposna a másikon, mert ez nem igaz, az ember nem kerül annyiszor olyan helyzetbe, hogy szükséges legyen.)
Nem közhely, hanem így gondolom:) Lehet, hogy neked furcsa, de vannak olyan emberek, akik szeretnek másokat, és nincsenek megkeseredve. Téged olyannak képzellek el, aki ha baleset van, akkor ott lóg az ablakban, hogy lássa a hullát, mert legalább izgalom van az amúgy unalmas életében. Ezzel nem sértegetni akarlak!!!! Kívánom, hogy egyszer legyen valaki, akit szeretsz. Akkor nem lenne olyan "úgyis mindegy mi van körülöttem" életed. Amúgy nem tudom, hogy miért közhely az, hogyha valakinek más a véleménye, mint neked...
Még egyszer mondom: nem kötekedni és sértegetni akarlak, csak a véleményem más.
és még mindig 17/L:)
Titeket az nem zavarna, hogy TUDOD hogy KONKRÉTAN te öltél megy egy embert? Akár késsel le is szúrhattad volna.. csak épp nem voltál ott.
Én szörnyen érezném magam! nem is, erre nincs is kifejezés! :(
00:32 És ha következő al kaida vezetőjét ölnéd meg ?:D
hős is lezsel és még pénzt is kapsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!