Adott egy gomb, amit ha megnyomsz kapsz több millió forintot, viszont egy ember meghal a világon, nem tudhatod ki. Megnyomnád?
hogy pont én kerüljek ki ebböl rosszul az:
egy a 6896171556
A GOMB című csodafilm...
Am ha nem a családomban halna meg valaki, vagy valamilyen hozzám közelálló ember, akkor akár 10x is megnyomnám.
23:38vagyok
Izgalom az, hogy: leugrasz egy mély vízbe, bemászol az állatkertbe az állatokhoz, futsz a vonat elöl, kardot nyelsz, belenyúlsz az áramba, acetont iszol, tűkön lépkedsz, orosz rulettezel vagy esetleg a bungee jumping... válogass, hogy melyik a legizgalmasabb;) Ne az legyen az izgalom, hogy mások életével játszik valaki. Mint mondtam, te is fel lennél háborodva (jogosan) hogyha valaki megnyomná azt a bizonyos gombot pl.: Kínában, és meghalna az akit Te nagyon, mindennél jobban szeretsz. Ne csináljon senki olyat, amin ő is megsértődne. Egyszerűbb példa: nem veszem el senkinek semmijét, mert tudom, hogy nekem milyen rossz lenne, ha egyszer valaki ellopna tőlem bármit. Vagy: nem ütök meg senkit, mert tudom hogy nekem is fájna. Az ember nem csak azért nem csinál h.ülyeségeket mert nem szabad, hanem mert nem akarja, mert azzal ártana másnak. Persze nyilván ez csak egy film, de akkor is...számomra elképzelhetetlen, hogy van aki erre igent mond.
17/L
Én megnyomnám, és mivel úgysem tudnám, hogy amúgy is meghalna-e az illető az én gombnyomásom nélkül is (hiszen sok ember hal meg percenként a világban)...
Az más kérdés, ha úgy teszik fel a kérdést, hogy előtte megmutatják, ki fog miattam meghalni. Akkor nem nyomnám meg semmi pénzért. Ez egy orosz rulett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!