Van egy tanarom, aki nagyon jofej, de felek, hogy azt hiszi szerelmes vagyok bele. Mit tegyek, hogy ne ertse felre?
Figyelt kérdés
Veletlenul mindig talalkozunk suliba menet pentekenkent. Az van, hogy en tudom, hogy milyen busszal jar, (20 percenkent jar), de nem mindig ugyanazzal jon. Megis mindig "eltalalom" es talalkozok vele suliba menet. :( Nem az, mert en nagyon birom a tanart, kedves meg minden (kedvenc tanarom) de lassan ez mar olyan mintha kovetnem v ilyesmi.... mert tortnetek meg aprosagok, amik ugy tunhetnek mintha nekem tetszene, pedig ez nem igaz. tanar diak viszonynal nem erzek tobbet nala....mit tegyek, hogy o is ertse ezt?2009. ápr. 3. 15:06
1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi elneztem nem ebbe a kategoriaba kellett volan tudom
2009. ápr. 3. 15:20
2/6 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy nem ezt érti?
3/6 A kérdező kommentje:
Mert ugy mosolyog mar mikor meglat, mint ezt mondana:Na most mit fogsz kitalalni, miert talalkozunk?! mert mindig mondtam valamit. pl h vartam a baratnomet aki egy busszal hamarabb jott es nem szolt nekem. vagy hogy anyukam hozott kocsival a megalloig. de ezek nem is hazugsagok, csak azert mar oszinten nekem is fura lenne, ha ennyi veletlen tortenne.
2009. ápr. 3. 19:16
4/6 A kérdező kommentje:
azaz nem tortenne, mert tortenik is
2009. ápr. 3. 19:16
5/6 anonim válasza:
szerintem semmit se csinálsz rosszul, nincs min változtatnod, a háza előtt mégse toporogsz :)
6/6 anonim válasza:
Figy, pont azért fogja azt hinni mert megpróbálod megmagyarázni - mivel ez téged zavar. Ez így szokott lenni... Velem is, ha valamikor 1 komoly kérdésnél törekszem arra hogy látszódjon igazat mondok, valami miatt néha úgy tűnik mintha füllentenék.
Tehát próbáld lazán venni. Ha belegondolsz a buszos dologba, ezt direkt nem lehetne így kiszámolni, mivel nem tudhatod melyikkel (időben mikor) fog jönni épp.
Csak lazán (Y)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!