Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Újra leitta magát, és most...

Újra leitta magát, és most megint én iszom meg a levét? 15/L

Figyelt kérdés

ELEGEM VAN MÁR MINDENBŐL,NEM TUDOM MIT CSINÁLYAK,LEGSZIVESEBBEN SOHASE BOCSÁJTANÁM MÁR MEG.

Ma délután összekaptam a barátommal,ezért sehova se akartam elmenni.Drága látós barátnőm csakis rábeszélt,hogy elmenjünk,az egyik barátunkhoz,(házibulit rendezett).Bele mentem,elmentünk.A barátnőm...eleiben minden jó volt,később jól elkezdett iszogatni a fiúkkal,hopp egy kis Martini ide,hopp oda.Teljesen leitta magát,mondam hogy megyek haza,erre ordibált rám,mit képzelek magam elmenni,maradtam végülis miatta.De nagyon rosszul éreztem magam,mert nem tetszett a társaság és csak haza akartam menni!!!!Végülis megszöktem nagyon nehezen.Sírva jöttem az utcákon,mert annyira dühös voltam,vagyok.Nagyon visszahúzódó emigy,csak az alcoholt engedi nagyon a közelébe,és ezt mostmár egyre gyakrabban,azt hiszi mert ő lett az évfolyam diákja,most minden nap inni kell erre.Érzem,holnap megint engem szid le,mert ugye mégis neki lesz igaza,mert ivott és nem volt magánál!

Mit tegyek??? Ezt is bocsájsam meg? És akkor türjem továbbra is? :(((((

15/L

2011. júl. 21. 00:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
nem kell ilyen hulladékokkal barátkozni és kész
2011. júl. 21. 00:52
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Elsővel maximálisan egyetértek.
2011. júl. 21. 00:55
 3/11 A kérdező kommentje:
Amióta tudom az eszem barátnőm,minden szarban mellettem volt én is melette,de ez így tovább nem megy,annyira fájt ez ami ma este volt!!!! :(
2011. júl. 21. 00:56
 4/11 anonim ***** válasza:

Aludj!

Reggelre lenyugszol.

2011. júl. 21. 00:56
 5/11 anonim ***** válasza:
45%
A választ szerintem te is tudod, egy ilyen 'barát' nem igazi barát. Keress új barátokat, akik meg is becsülnek, nem pedig úgy bánnak veled, mint a mostani 'barátod'. 15/L A.
2011. júl. 21. 00:59
 6/11 anonim ***** válasza:

figyelj, én megértelek. nem ugyan ez a szitu, de a lényege velem is megtörtént. az, h az ilyen nem igazi barátnő. lehet, régen mindent megbeszéltetek, de aki ilyet tesz, az már nem. ne barátkozz ilyenekkel, mert csak te húzod a rövidebbet. tapasztalat!

15/L

2011. júl. 21. 01:01
 7/11 anonim ***** válasza:

Én azt hiszem, hogy holnap beszélj a barátnőddel! Mond el neki, hogy elhiszed, hogy alkoholos állapotban volt, és ezért viselkedett úgy, ahogy. Viszont ez nem mentség a tettei és a viselkedése alól. Ha szeretné, hogy továbbra is barátnők maradjatok, akkor fogja vissza az ivászatot, mert csakis úgy vagy hajlandó ismét, utoljára megbocsájtani.

Ha tudja magáról, hogy idiótán viselkedik, ha be van rúgva, akkor miért iszik? Állj a sarkadra!

Ha mégsem akar megváltozni, akkor sajnos új barátnő után kell nézned..

23/L

2011. júl. 21. 01:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Beszélj vele, amikor józan!
2011. júl. 21. 01:07
 9/11 anonim válasza:
Most a barátnődről v a barátodról van szó?
2011. júl. 21. 01:22
 10/11 anonim válasza:
Megvan,barátnő!
2011. júl. 21. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!