Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy kerüljek megint a hangadó...

Hogy kerüljek megint a hangadók közé?

Figyelt kérdés
Eddig mindig nekem volt a legnagyobb, befolyásom az osztályba ( most7.es voltam) kb5-6 évig szinte én irányítottam aa többieket most ez valahogy egy kicsit meggyengült! Miéeret van ez és hogy szerrem vissza a rangom ?
2011. aug. 17. 20:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Beszélj hangosabban.
2011. aug. 17. 20:46
 2/7 A kérdező kommentje:
vicces :) de komolyan !
2011. aug. 17. 20:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Bizony, nehéz elfogadni, hogy van rajtad kívül rengeteg másik ember, aki érez, gondolkodik, és akiknek ugyanannyi joguk van a hangjukat hallatni... Ők most kezdenek rájönni erre. Téged pedig majd az élet megtanít a kompromisszumokra. Sok ilyen lányt láttam beszürkülni, és árufeltöltőként végezni, míg a többi egyetemre ment, és karriert épített.
2011. aug. 17. 21:03
 4/7 anonim ***** válasza:

A másodiknak igaza van, annak ellenére, hogy én is az egyik ilyen vagyok az osztályomban.

16/F

2011. aug. 17. 21:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Szard le, jövőre úgyis vége, már a középsulira koncentrálj.
2011. aug. 17. 21:10
 6/7 anonim válasza:
Én ismerek olyan árufeltöltőt akinek az élete sokkal boldogabb mint annak aki egyetemre ment és karriert csinált.Ráadásul nem kötném össze a foglalkozást az emberi természete. Plusz felesleges lenézni a munkás embereket...
2011. aug. 17. 22:15
 7/7 anonim ***** válasza:
22:15 én csak annyit mondtam, hogy nem ez a feltétele annak, hogy az ember vigye valamire az életben. És 30 évesen 0 karrierrel nagyon gáz arra visszaemlékezni, hogy bezzeg akkor voltam valaki...
2011. aug. 18. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!