Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak én nem lepődök meg, hogy...

Csak én nem lepődök meg, hogy ezek is britek?

Figyelt kérdés

[link]

Arrafelé egyszerűen szörnyű a helyzet a tinédzserkori terhesség tekintetében. Volt 'szerencsém' pár hónapot Kelet-Londonban lakni, elkeserítő mennyi ott a tanulatlan suttyó, sokszor örültem, ha bevándorlókkal kellett beszélnem és nem 'bennszülöttel'.

2011. júl. 20. 19:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt rákattintottam a kérdésre, már tudtam, hogy ezt a linket fogom itt látni. :D
2011. júl. 20. 19:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Milyen gnóm feje van mindkét újdonsült szülőnek!Mit esznek ott az emberek,h.ilyen rondák lesznek?
2011. júl. 20. 21:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Az anyuka csak kicsit túladagolta a bőre árnyalatánál sokkal sötétebb, narancsszínű alapozót. Az apukához nem tudok hozzászólni. :))
2011. júl. 20. 21:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Down-kóros fejük van.
2011. júl. 20. 22:13
 5/8 anonim ***** válasza:
90%

beszélgettem egy magyar lánnyal, aki kint él. mesélte, hogy ott nagyon támogatják a fiatal anyukákat, ezért mindenki 25 alatt akar szülni. úgy látszik korán kezdik, hogy minél több gyerek beleférjen az időbe.

azt hittem, jobb helyeken ez is az etnikum jellemzője, mint itthon. kérdeztem is a lánytól, hogy ezek feketék vagy pakisztániak? mondta, h nem, ezek fehér angol csajok.

na, ott esett vagy 2 métert az állam.

mondjuk lehet, hogy ott pénz is van arra, h eltartsák a gyereket.

örülnék, ha itthon is inkább magyarok szülnének fiatalon, és aztán el tudják tartani a gyerekeiket.

a cigányokat persze nem érdekli, h milyen körülmények közé szülnek 6-8 gyereket, csak jöjjön a segíílyke...

2011. júl. 21. 13:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A középső ember nem ronda, csak átlag alatti a külseje, de nem vészes. Egyébként az angolok tényleg rondák, még hozzám képest is...
2011. júl. 23. 21:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát valóban tényleg nem meglepő, az angolok mindig is betegek voltak.
2011. aug. 3. 15:36
 8/8 anonim válasza:
Hat ezek de rondak... :S
2011. aug. 18. 03:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!