Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért történik ez velem?

Miért történik ez velem?

Figyelt kérdés
Amit tudni kell rólam, hogy nagyon lelkis ember vagyok. Próbálom a munkámat 100%-osan végezni. Van pár ember a környezetemben, akiknek nem tetszik az a pozíció, amit betöltök. Mindenkit már lassan ellenem hangolnak. Három egymástól messze lakó ember azt állította a főnökömnek, hogy én kiabáltam velük és illetlenül viselkedtem. Olyat állítottak, ami egyáltalán nem volt igaz. A főnököm ismer már egy jó ideje és soha még csak fel sem háborodtam bármi történt a munkahelyemen. Szó nélkül csináltam azt amit mondtak és most pedig látom, hogy kezd meginogni a bizalma velem kapcsolatban. Belegondolva én is így lennék vele. Ma már el is sírtam magam a rágalmak miatt és ő felemelt hangon mondta nekem, hogy lépjünk túl ezen az egészen és hogy az, aki nem tett semmit, az nem mentegetőzik. Én meg mondtam neki, hogy gondoljon már bele, hogy ha róla valótlant állítanának ő hogy reagálna?!
2011. júl. 19. 15:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Igaza van, senki nem szereti ha mentegetőznek feleslegesen. Ha tényleg nem csináltál rosszat, akkor hagyd a fenébe tedd túl magad rajta.

Van egy mondás, mosolyogj az ellenségeidre meg fognak őrülni tőle :-)

De ez igazi mosoly ám ;-)

Csináld a dolgod úgy ahogy eddig. Ha a főnököd normális ember akkor ezt észre fogja venni, főleg ha már régóta ismeritek egymást. De képzeld te is magadat az ő helyébe, felelősséggel tartozik értetek ha ti hibáztok ő hibázik, nem könnyű neki ha a beosztottjai össze ugranak.

Olyat meg ne mondj semmiképp senkinek hogy "gondoljon már bele" mert (én legalábbis) ettől a falra mászok nagyon ormótlan kifejezés. Sürgetést, szemrehányást sugall azt meg a főnöknek nem teszünk.

Ha te erős maradsz meg marad a munkád is. sírd ki magad ha jól esik aztán lépj túl rajta.

kérd meg a párodat hogy segítsen elfelejteni a dolgot ;-)

Lehet tetszik neki a kihívás :-D

2011. júl. 19. 15:58
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Már lassan túllépek a dolgon. Párom jelenleg sajnos nincs, így egy kicsit nehéz, de túl leszek rajta. :)

2011. júl. 20. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!