Mi történik velem, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Nos,a következő lenne a problémám.
Minden reggel úgy ébredek hogy tök nyugodt vagyok,de mikor beérek suliba,és a haverjaim közelébe kerülök,lehangolódok és félrevonulok. :( Ugyanez utcán..ha szembe jön velem egy ember,szemembe húzom a kapucnim,hogy ne is lássa az arcom az illető,és átmegyek a túloldalra.
Igaz ennek vannak hátterei,mint a 15 éven keresztüli fizikai bántalmazás(alkalmanként történt),és lelki terror amit "édes"apámtól kaptam ://
Most 18 vagyok :(
De nem tudom mi történik velem..ilyen nem volt még :((
Reszketek,magamba zuhanok,félrevonulok..és olykor bőgök is :/:( Akármilyen szégyen is. :(
Lehet hogy most tör ki belőlem minden amit az évek alatt nem tudtam igazán kimondani...nem tudom :(
2011. máj. 17. 21:41
1/1 anonim válasza:
Ekkortájt nekem is volt valami hasonló. Aztán meguntam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!